Nginx Ve Ubuntu' Da Problem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Merhaba ubuntu, nginx ve mariadb komplikasyonunda bir sunucumuz ve bu sunucu üzerinde çalışan bir sitemiz var bugün sabahtan beri 502 bad gateway hatası alıyoruz. Sistem ile ilgilenen kişide şu an yurtdısında hiç birşekilde adama ulaşamıyoruz. Overstackfollowda yazanları falan yaptım yemedi. Bu işten anlayan varsa şu işimi en acilinden hallederse çok sevinirim. Ayrıca ödeme de yaparım...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

/var/log/nginx/error.log dosyasının içerigini buraya koyar misin bir yorumlayalim. Fastcgi mi calistiriyorsun?

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı

/var/log/nginx/error.log dosyasının içerigini buraya koyar misin bir yorumlayalim. Fastcgi mi calistiriyorsun?

pm attım hocam...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

updullah

sRcN tarafından 19/Kas/14 19:17 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Hocam yanlış anlama ama yardım edicekse 1 si loglarını buraya koymalısın bence :) yoksa kimse edemez ki

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    EnesErgun bunu yazdı

Hocam yanlış anlama ama yardım edicekse 1 si loglarını buraya koymalısın bence :) yoksa kimse edemez ki

log dosyası boş sıkıntı orda zaten boş olmasa koyacaktım :/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Sorunu akşam saatlerinde çözdüm sandman' e yardımı için teşekkür ederim görüşemedik gerçi o arada tam işten çıkmıştı falan. Bundan sonra problem yaşayanlar için yazayım sorunu

php5-fpm çalışmayı durdurdu .html, .jpg, .js gibi dosyalar görüntülenirken php çalışmıyor ve servisler hiç bi şekilde çalışmıyordu conf dosyasında 127.0.0.1:9000 dinlemesi yaptırıyordum varnish kurup kaldırmıştık daha önce varnish kalkmasına rağmen saçmalayan conf dosyalarından kaynaklanıyormuş. Proxy modülü kurulumu ardından conf dosyasında :9000 dinlemesini yaptık ardından nginx ve php5-fpm servislerini yeniden başlattık oldu arada 11 saat site kapalı kaldı falan bu oldu. Ama bize tecrübe oldu şimdi 3 farklı sunucu daha kuruyoruz aynı özelliklerde sıkıntı çıkarsa oraya aktarım sağlayacağız sadece... 

Toplam Hit: 931 Toplam Mesaj: 7