Nginx Ve Ubuntu' Da Problem
-
Merhaba ubuntu, nginx ve mariadb komplikasyonunda bir sunucumuz ve bu sunucu üzerinde çalışan bir sitemiz var bugün sabahtan beri 502 bad gateway hatası alıyoruz. Sistem ile ilgilenen kişide şu an yurtdısında hiç birşekilde adama ulaşamıyoruz. Overstackfollowda yazanları falan yaptım yemedi. Bu işten anlayan varsa şu işimi en acilinden hallederse çok sevinirim. Ayrıca ödeme de yaparım...
-
/var/log/nginx/error.log dosyasının içerigini buraya koyar misin bir yorumlayalim. Fastcgi mi calistiriyorsun?
-
sandman bunu yazdı
/var/log/nginx/error.log dosyasının içerigini buraya koyar misin bir yorumlayalim. Fastcgi mi calistiriyorsun?
pm attım hocam...
-
updullah
sRcN tarafından 19/Kas/14 19:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam yanlış anlama ama yardım edicekse 1 si loglarını buraya koymalısın bence :) yoksa kimse edemez ki
-
EnesErgun bunu yazdı
Hocam yanlış anlama ama yardım edicekse 1 si loglarını buraya koymalısın bence :) yoksa kimse edemez ki
log dosyası boş sıkıntı orda zaten boş olmasa koyacaktım :/
-
Sorunu akşam saatlerinde çözdüm sandman' e yardımı için teşekkür ederim görüşemedik gerçi o arada tam işten çıkmıştı falan. Bundan sonra problem yaşayanlar için yazayım sorunu
php5-fpm çalışmayı durdurdu .html, .jpg, .js gibi dosyalar görüntülenirken php çalışmıyor ve servisler hiç bi şekilde çalışmıyordu conf dosyasında 127.0.0.1:9000 dinlemesi yaptırıyordum varnish kurup kaldırmıştık daha önce varnish kalkmasına rağmen saçmalayan conf dosyalarından kaynaklanıyormuş. Proxy modülü kurulumu ardından conf dosyasında :9000 dinlemesini yaptık ardından nginx ve php5-fpm servislerini yeniden başlattık oldu arada 11 saat site kapalı kaldı falan bu oldu. Ama bize tecrübe oldu şimdi 3 farklı sunucu daha kuruyoruz aynı özelliklerde sıkıntı çıkarsa oraya aktarım sağlayacağız sadece...