Nick" Lere Dikkat!!!!!!!!!
-
Şimdi bazılarınızın " hah karışılmadık bir o kalmıştı...." dediğini duyar gibi oluyorum. Amacım bu değil tabiki nick seçmek gibi bir alan kişinin özelidir. Anlamlı olup olmaması v.s onu ilgi
lendirir ama yinede kafam bazen takılıyor.
Mesela bir arkadaşımız " Nemesis " nickini almış. Eski Yunan mitolojisinde intikam tanrısı, arkadaşta muhtemelen bunun için veya kulağına hoş geldiği için almıştır. Ama Nemesis ismi benim aklıma Ermeniler'in 1915 de kurduğu ve başta Talat ve Cemal paşa olmak üzere pek çok devlet adamımızı şehit eden terör örgütü aklıma geliyor......
Söylediğim gibi kimseyi bu konuda kırmak istemem ama Ermeni gençleri son günlerde gördüğümüz gibi şarkı ve kliplerinde hala bize küfür ederken bizimde biraz daha şuurlu olmamız gerektiğine inanıyorum. -
daa duyarlı olmamz konusnda eyv ama o niki koyan arkaşn aklına bile gelmemiştr belkide..
-
bencede o arkın aklında gelmemiştir bole bi art niyet
yada ermeni ile olan ilişkisini bilmiodur! -
bi bu kalmıştı helal :D
-
Hoca,bende isim seçerken tuttum esrardedeyi seçtim,millet soruyor,esrarkeş misin diye,sigara bile içmem halbuki. : )
Çok da takılmayın derim bu nick olayına. -
ulen çömezler alınmaya başladı, bütün üyeler kendilerini bi admin yada bi mod havasına soktu
-
Athzai_Khaine seni seviyorum ben
-
Hakkat Athzai hoca,elden geldiğince yardımı esirgeme,biliyom ben seni,esirgemezsin de zaten : )Koşturcaz tabi,yenilere yardım boynumuzun borcu.
-
muahauhua zumsuk yardı Athzai_Khaine +1
nickden konusmayın lan benm nickimede artizlik yapan cok oluyur :D -
karabudun arkadaşımız kimseyi suçlamadan iyiniyetle düşüncelerini belirtmiş ve özellikle de kimseyi suçlamadığını vurgulamış , ben de arkadaşımıza bu konuda katılıyorum , nick seçerken biraz daha duyarlı olalım ,
Toplam Hit: 1747 Toplam Mesaj: 10