Nike Ayakkabı Değiştirme
-
dün nike mağazına ayakkabı almaya gittim 2 tane ayakkabı arasında kaldım birini aldım ve hiç giymeden eve götürdüm kutusunda duruyor şimdi diğerini kesin olarak satın almak istiyorum bu ayakkabı 125 idi diğeri 165 lira kart geçtik. geri götürsem alırlarmı ve nasıl işlem yaparlar?
-
alırlar.
-
istersen para iadesi bile yaparlar
diğerini almak istiyorsanda fiyat farkını ödeyerek alabilirsin hiç bir sorun olmaz
yanında fiş veya faturayıda götürmeyi unutma
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------
istersen para iadesi bile yaparlar
diğerini almak istiyorsanda fiyat farkını ödeyerek alabilirsin hiç bir sorun olmaz
yanında fiş veya faturayıda götürmeyi unutma
-----------------------------fişiyle gelin falan demişti yırtılma falan olursa fişide yanımda öyle gidicem.
-
şimdi gitmeye hazırlanıyorum bugün pazar açıkmıdır acaba?
-
büyük ihtimal açıktır hocam ayağında paralansın şimdiden :)
-
eğer yırtılma gibi bir durum olursa bir form dolduruyosun ve ayakkabını alıp en az 2 hafta inceliyorlar. 2 hafta sonra fişinle gelip iade ettiğin ürünün aldığın zamanki fiyatı kadar alışveriş yapabiliyorsun.(eğer yırtılma fabrika kaynaklı bir hatadansa.) 150 ye aldığım bir ayakkabım vardı, 6 ay sonra yırtıldı. 6 ay sonra 105 e düşmüştü ayakkabı ama ben yinede 150 liralık alışveriş yaptım,(bir ayakkabı 3 çift eldiven). Para iadesi yapmazlar ama.
-
VBDream bunu yazdı:
eğer yırtılma gibi bir durum olursa bir form dolduruyosun ve ayakkabını alıp en az 2 hafta inceliyorlar. 2 hafta sonra fişinle gelip iade ettiğin ürünün aldığın zamanki fiyatı kadar alışveriş yapabiliyorsun.(eğer yırtılma fabrika kaynaklı bir hatadansa.) 150 ye aldığım bir ayakkabım vardı, 6 ay sonra yırtıldı. 6 ay sonra 105 e düşmüştü ayakkabı ama ben yinede 150 liralık alışveriş yaptım,(bir ayakkabı 3 çift eldiven). Para iadesi yapmazlar ama.
-----------------------------para iadesi de yapıyorlar arkadasım
ben çok geri aldım paramı nike ve adidastan
tabi bu olay lk 15 gün için geçerli sonrasında para iadesi yapmıyorlar
-
RaAmLis bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------para iadesi de yapıyorlar arkadasım
ben çok geri aldım paramı nike ve adidastan
tabi bu olay lk 15 gün için geçerli sonrasında para iadesi yapmıyorlar
Hocam farketmişsindir ki 6 aylık bir süreden bahsediyorum,
yoksa 15 gün içinde ayakkabıya boşalsanda almak zorundalar.