NIKE Special İdentity Shoes
-
-
hoca bunu gösterdiğin güzel oldu be. bundan çok güzel doğum günü hediyesi yaptırırlır.
edit : tabi ki türkiyeden sipariş alıyorlarsa -
manitaya yaptiriym bi ayakkabı süper hediye olrda türkiye siparisi alıodr inş
-
istehe göre yaptırıyolarsa bende bir TBT tasarımı yollayım bakim kaca yapacaklar :(
-
yok hacım ben baktım TR ye sipariş yok ve öyle her istediğin ürüne olmuyor.
elemanlar belli ürünleri sıralamışlar (ayakkabı, tsihrt saat vs vs) gibi. bunların içinden istediğin ürünü seçiyorsun ve onun ustunde oynama yapiyorsun. verilen ayakkabi modelleri cok hos degil ben begenmedim ve her urunun istedigin yerine degilde o urun icin ayarlanmıs belli yerlerine istedigin yaziyi koydurabiliryorsun. genelde 5 basamakli oluyor (en azindan benim begendiklerim) her urunun fiyati ustunde yaziyor genelde 100 - 110 $ arasi (benim begendiklerim) oluyor. hepsini inceleyemedim aslinda ayakkabi yaptirmayi istiyordum ama sirf ustunde adimi yazdiracagim diye de yurt disida yasayan bir akrabanin adina bu ayakkabiyi siparis vermek isime gelmedi zaten 5 basamak olayi beni kesmedi. cok kisitlama olmus.
bir iki yil sonra bu olayi biraz daha gelistirirlerse o zaman siparis verilebilir diye dusunuyorum.
fakat profesyonel anlamda futbol oynayan yada basketbol oynayan kisiler varsa aranizda onlar kendileri icin ayakkabi yaptirabilirler : ) benim o derece yeteneklerim olmadigi icin sokakda giyecegim bir ayakkabi icin bu kadar kasamam kendimi. -
hocam bu zaten trainer ayakkabi yani yürüyüş için özel giyim .ayrıca en fazla 5 diil 8 basamaklı eklenti yapıosun.bunu yanı sıra ayakkabının renk uyumları ve şekli bence müthiş.ayrica inter manchester u. gibi takımların logosunuda ekleyebiliosun çok güzel gözüküor bence değer bunlara ama ingilterede 100 $ .burda en az 150-200 den baslatırlar bu işi bunlarıda gör yane :)
-
ErPecker bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bu zaten trainer ayakkabi yani yürüyüş için özel giyim .ayrıca en fazla 5 diil 8 basamaklı eklenti yapıosun.bunu yanı sıra ayakkabının renk uyumları ve şekli bence müthiş.ayrica inter manchester u. gibi takımların logosunuda ekleyebiliosun çok güzel gözüküor bence değer bunlara ama ingilterede 100 $ .burda en az 150-200 den baslatırlar bu işi bunlarıda gör yane :)
-----------------------------
hocam bunu alırsin altindaki 6 adet civiyle sokakda gezinirsin. (yourid yazar bolgeye 8 karakter yerlestirebilir + ust bolgeye forma numaranı yazabilir -max 2 karakter- ve ic bolgeye nike logosu yerine onlarin vermis olgudu bir kac adet hayvan kafasinin yerlestirewbiliyorsun) -
hocam yürüyüş ayakkabisi diorum krampon koyuyon nese :S
-
çok pahalıymış