Nikon D5000 İçin Ses Kaydedici Ve Yaka Mikrofonu?
-
Şimdi tavsiye istediğim konuyla Nikon D5000'in pek alakası yok ama yazdım gene de elimde olan makine o olduğu için.
Evet müritler, elimde Nikon D5000 var ve malum mikrofon girişi yok. HD video çekiyo yalnız ses kaydı o seviyede değil.
Yeni fotoğraf makinesi almam da mümkün değil. Video çekimleri yapacağım yakın zamanda bu yüzden sesi iyi alması gerekli.
Söyleşi sırasında karşımdaki hocanın sesini iyi almasını istiyorum o bakımdan yaka mikrofonu kullanmam gerekiyor.
E kameraya kaydedemeyeceğim için de ses kayıt cihazı gerekli. Ne tür cihazlar kullanabilirim? Tam olarak marka ve model tavsiyesi bekliyorum sizlerden. Yüksek meblalara çıkamıyorum malesef. Ucuz cihazlar gerekli :/
-
bi up yapıyım sabahçılar için.
-
Hocam bak burada var ama bütçene uyarmı bilmiyorum onu
http://www.tripodfoto.com/mikrofonlar.05-06-14
http://i46.tinypic.com/hu2ej5.jpg
JuMaN tarafından 26/Oca/13 09:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Buda olabilir hocam pazarlık yaparsan ucuza bırakabilir.
-
Yoook hocam bundan değil. Yaka microfonu yok mu parmak kadar :)
-
mahzal bunu yazdı
Bilmiyorum hocam kendin yaptır o zaman olmazmı git elektronikciye bi tane stero giriş ile 30 cm kablo al birde mikrofon al yaptır daha ucuzada mal olur böyle :)
-
JuMaN bunu yazdımahzal bunu yazdı
Bilmiyorum hocam kendin yaptır o zaman olmazmı git elektronikciye bi tane stero giriş ile 30 cm kablo al birde mikrofon al yaptır daha ucuzada mal olur böyle :)
Hocam valla o benim de aklıma geldi de 20-30 kağıt falan kurtarırım anca dedim.
Bi bakayım evvela piyasada ne var ne yok olmazsa öyle yapacam. :)
-
Yaka mikrofonu + kayıt cihazi almalısın kayıt için zoom h1 öneririm fiyat performans acısından mukkemmeldir
PsychoDawn tarafından 26/Oca/13 10:33 tarihinde düzenlenmiştir -
PsychoDawn bunu yazdı
Yaka mikrofonu + kayıt cihazi almalısın kayıt için zoom h1 öneririm fiyat performans acısından mukkemmeldir
Çok pahalı hocam ikisine maxxximum 100 lira çıkabilirim şuan.
Bana daha basit şeyler lazım yani konuşmanın sesini alacağım o da olsa olsa 10 dakka sürer.
Hani güçlü bi belleğe falan ihtiyacım da yok aslında.
Edit: Şu tarz bişey alıcam mikrofon olarak da ses kayıt cihazı bulamıyorum.
nonick tarafından 26/Oca/13 11:00 tarihinde düzenlenmiştir -
30 tl e bile yaka mikrofonu bulursun ama kayıt cihazı şart.
Daha ucuzu varmı bilmiyorum mydukkan a ve hepsiburada.com da bolca çeşit kayıt cihazı vardı bir bak bakalım
telden yazıyorum cokta vaktim olmadıgı için bakamıyorum
PsychoDawn tarafından 26/Oca/13 11:06 tarihinde düzenlenmiştir