Nikon D80 CHA Hatası
-
Arkadaşlar makinem 2 haftadır yatıyordu sınavlardan dolayı ve bugün elime aldım hafıza kartını taktım ve CHA hatası verdi.Sizce bu hata nedir bu hata ile karşılaşan arkdaşlarımız varmı.
-
[CHA / CHR] hata mesajları hafıza kartıyla ilgili sorun olduğunu göstermektedir. Bu problem genelikle hafıza kartı içinden fotoğrafları aldıktan sonra formatlama yapmadan (kartı biçimlendirmeden) yeniden kullanmaya başladığınızda karşınıza çıkmaktadır. Hatayı aldığınız zaman hafıza kartınızı bilgisayarınızdan veya kameranızın menüsünden formatlamasını yapabilirsiniz. google amcaya saygılar :) gerçi bakmışsındır belki ama gözden kaçtıysa diye :)
-
livane bunu yazdı
[CHA / CHR] hata mesajları hafıza kartıyla ilgili sorun olduğunu göstermektedir. Bu problem genelikle hafıza kartı içinden fotoğrafları aldıktan sonra formatlama yapmadan (kartı biçimlendirmeden) yeniden kullanmaya başladığınızda karşınıza çıkmaktadır. Hatayı aldığınız zaman hafıza kartınızı bilgisayarınızdan veya kameranızın menüsünden formatlamasını yapabilirsiniz. google amcaya saygılar :) gerçi bakmışsındır belki ama gözden kaçtıysa diye :)
Tamam çözdüm sorunu hafıza kartının Lock kapalımış ondan hata vermiş kiliti kaldırdıktan sonra çözüldü.Sağol yinede bilgilendirme için.
-
nikontürke üyemisin la oğuz
x-files tarafından 13/May/13 22:05 tarihinde düzenlenmiştir