Nikon L310 Fuji S2950 Karşılaştırması?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

bi arkadasimda vardi s2950. pc ye video cekip atmis izledik, dedim ki bu makinada full hd varmiydi arkadasta o full hd degil hd demisti.. anla artik. daha fazla batmamak icin hic birseyini kurcalamadim.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

mani varsa nikon tavsiye ederim.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

nikon marka hoş güzelde, manuel modları hakkında bilgisi olan varmı diyafram enstantene ayarları elden yapılabiliyormu iso degerleri nasıl  video çekecek degilim ama yinede fujide hd çekim imkanı var nikonun bu bir eksi degeri bana göre sadece zoom fazla bunun içinde 100 lira fazla edermi?

yunusozturk.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zfr321
    Zfr321's avatar
    Erkek

FujiFilm'in o modelini şuan kullanıyorum arkadaşımla birlikte gördüğüm en igrenç dijital fotoğraf makinası diyebilirim. Neye göre iğrenç dersen eğer 18 optic zoom yazmasına rağmen 5 6 x ten sonra görüntü kalitesi inanılmaz derecede düşüyor. Video olarak çekim yapmadım ama fotoğraf yönünden çok zayıf bir model kesinlikle tavsiye etmiyorum zoomlu bir şekilde kullanacaksan.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    bence ikiside çok dandik makinalar, düşün bir şey satılma potansiyeli fazlaysa yani çok satılıyorsa yanında hediye verir misin?

Çok sıkılıyom
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalim_07
    Zalim_07's avatar
    Erkek

2950 kullandım kullanabilen normal bir kullanıcı için 10 numara makine 4-5X den sonra bozuluyo demiş arkadaşım ama o dijital zoom dur optik zoom da 18X de bile çekim yaptım (tripod ile) çok güzel video konusuna gelincede çekimi çok iyi fakat zoom yaparsan zoom motorunun sesini videoya alıyor ayrıca 10 veya 15 dk HD kayıt yapıyor. Canon'un söylediğin modeli ile bilgim yok olsa onada yorum yapardım.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

buna vereceğin paraya bence slr bir fotoğraf makinesi alırsın sıfır değilde ikinci el alırsan MaviGözlüDev ile bir görüş

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zfr321
    Zfr321's avatar
    Erkek

Zalim_07 bunu yazdı:
    -----------------------------

2950 kullandım kullanabilen normal bir kullanıcı için 10 numara makine 4-5X den sonra bozuluyo demiş arkadaşım ama o dijital zoom dur optik zoom da 18X de bile çekim yaptım (tripod ile) çok güzel video konusuna gelincede çekimi çok iyi fakat zoom yaparsan zoom motorunun sesini videoya alıyor ayrıca 10 veya 15 dk HD kayıt yapıyor. Canon'un söylediğin modeli ile bilgim yok olsa onada yorum yapardım.

-----------------------------

Dijital zooma geçmem için ilk önce optik zoomu bitirmem lazım tabii bu benim kişisel görüşüm. Sanırım sen benden daha fazla kullanmışsın makinayı o yüzden arkadaşın senin yorumunada kulak asmasını öneririm.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

iki makinada bu gün geldi:

sıfırdan fotograf çekmeye başlayan biri olarak bütçemi fazla zorlamadan alabilecegim modeller bunlar idi 2 makinayıda aldık fujiyi ben seçtim nikonu arkadaşım seçti özellik ve kullanılırlık açısından fujinin ezici üstünlügü var nikon hala bas çek bir modelin etkisinde üretmiş bu modeli manuel modlar harika nikonunda otomatik modlarda anlık foto çekimindeki görüntü kalitesi fujiden çok iyi zoom konusunda ikiside bi halta yaramaz sony 21x handy ile 2 sinide kıyasladıgımda  18x  ve 21x hayal ürünü oldugunu anladım fikirleriniz için teşekürler.

yunusozturk.com
Toplam Hit: 4375 Toplam Mesaj: 10