Nikon S220 Tavsiyeleriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek

şu an vatan computer da kampanyası var (9 nisana kadar)çok kanım kaynadı ama yorumlar çok çelişkili.özellikleri bana iyi geldi.anlayan arkadaşlar iso su falan iyi dedi.ama özellikle kullanan varsa tavsiye eder mi acaba?varsa kötü yanı nedir?yardımcı olabilirmisiniz? (amatörüm, rahat bir makine olsun istiyorum.titremeye çok hassas olmasın bide gece çekimi iyi olsun istiyorum)  

%3c%3c

http://www.vatanbilgisayar.com/nikon-coolpix-s220s-coolpix-s220-nikon-dijital-fotograf-makinesi-%28gumus%29/productdetails.aspx?I_ID=38593#divDigerResimler

Genel Özellikler
      Ağırlık   100 gr
      Boyutlar   89.5×55.5×18 mm
      Flaş/Flaş Modu   Var/Otomatik
      Paket İçeriği   Kamera Askısı AN-CP14, Şarjedilebilir Li-ion Pil EN-EL10, A/V Kablo EG-CP14, USB kablo UC-E6, Şarj cihazı MH-63, Yazılım CD-ROM
      Bağlantı / Arabirim   USB
      Güç Seçenekleri   Li-ion Şarj Edilebilir Pil
      Resim Dosya Biçimi   JPEG
      Sesli Video Kaydı   Var
      Otomatik Zamanlayıcı   Var
      Video Modu   AVI
      Görüntü Özellikleri
      Video Çözünürlüğü   640x480
      Görüntü Sabitleyici   Var
      Görüntü İşlemcisi   CCD
      Objektif Özellikler
      Çözünürlük   10.0 Megapixel
      Optik Zoom   3x
      Dijital Zoom   4x
      Hafıza Özellikleri
      Hafıza Kartı Desteği   SD Hafıza Kartı
      Dahili Bellek   44 MB
      Ekran Özellikleri
      Ekran Boyutu   2.5
      Yüz Tanıma   Var
      Kırmızı Göz Düzeltme   Var
      Objektif Özellikler
      Hassasiyet(ISO)   ISO 2000

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek

yokmu sallayan :)

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

iyidir işini görür .bende d 300 takım alacam 3580 $ istiyor.

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek
    ozellikler guzel , ama nikon nasil marka onu arastirman gerek. kodak'in resim kalitesi sonyden daha iyi , ama sony daha dayanikli ve kullanilisli. arkadasta kodak var bende sony (7.2 lik). sonyler daha saglam . nikonu kullananlara sor bence , en iyisini onlar soyleyecektir ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:
    -----------------------------
    ozellikler guzel , ama nikon nasil marka onu arastirman gerek. kodak'in resim kalitesi sonyden daha iyi , ama sony daha dayanikli ve kullanilisli. arkadasta kodak var bende sony (7.2 lik). sonyler daha saglam . nikonu kullananlara sor bence , en iyisini onlar soyleyecektir ...

nikon nasıl bir markamı :D naptn hocam sen :D adam iyiki pentax ürün koymamış :D

Nikon bir aşktır Hocam :)

edit: hocam fotoğrafcılık takında takılmak istiyorsan dijital kompakt değil dijital slr al eğer maddi durumun fena değilse benim tavsiyem nikon d90 olur kit olarak 2400 lira peşin alırsan 2000 e kadar denk getirebilirsin düşüncesindeym

pahalı kaçar dersen canon 400D'de işini görebilir Dijital Slr'de makinadan çok lens önemli bunuda göz önünde bulundurmak gerek tabi makina ne kadar iyi olursa olsun lens dandik olduktan sonra bi işe yaramaz :)

edit2:Dediğim gibi nikon d90 iyidir 18-105mm lens geliyor kit olarak aldığında uzun bir süre seni idare eder iso ayarı faz ayarı açı zart zurt derken çekeceğin resme göre farklı lens kullanma ihtiyacı doğacaktır. kişisel fikrim olarak nikond90 başlangıc düzeyi için en iyi makinadir bence :)

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek
    Gzx bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

nikon nasıl bir markamı :D naptn hocam sen :D adam iyiki pentax ürün koymamış :D

iste nikon hakkinda pek bilgim yok , 3000 - 4000 lik prof makinalari var ama amator takilanlar icin yapilanlarin kalitesini arastirmasi lazim. urun alti yorumlara inanmamak gerek. Bazen kotu gosterilen mal cok iyi cikabiliyor veyada musteriyi cekebilmek icin yazilmis sahte yorumlarda olabilir . ben sony ile kodaki karsilastirdim ve kendimce sonuclarini yazdim . mesaji acan arkadasa belki yardimci olur ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

Nikon un üstünede bir makine daha görmedim bütün serileri elimden geçmiştir bir fotoğrafçı olarak

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:
    Gzx bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

iste nikon hakkinda pek bilgim yok , 3000 - 4000 lik prof makinalari var ama amator takilanlar icin yapilanlarin kalitesini arastirmasi lazim. urun alti yorumlara inanmamak gerek. Bazen kotu gosterilen mal cok iyi cikabiliyor veyada musteriyi cekebilmek icin yazilmis sahte yorumlarda olabilir . ben sony ile kodaki karsilastirdim ve kendimce sonuclarini yazdim . mesaji acan arkadasa belki yardimci olur ...

--------------------------

aynı makinaya teknosada baktım.sordum falan.özelliğine göre fiyatı gerçekten uygun.ama mercek kalitesi pek iyi değil sanırsam.nikon profesyonel mak.larda tartışılmaz 1. dedi eleman ama böle amatör digital sınıfında daha iyilerini bulursun dedi.mesela fujifilm i önerdi bana.fiyatı daha tuzlu ama hakkaten daha kullanışlı ve az ışıkta bile güzel çekiyor.bu makinadan cayar gibi oldum.araştırmaya devam.yorum yazanlara teşekkürler.ama makinayı kullanıpta memnun olan varsa yorumunu okumak isterim.

Toplam Hit: 1998 Toplam Mesaj: 8