Nil Karaibrahimgil Konseri - Bilet Satışı
-
NİL KARAİBRAHİMGİL KONSERİ
Nil, en uzun geceyi konserle kutluyor!
Arkadaşlar elimde bu konser için bilet var. İsteyenler ad, soyad, mail adresi, telefon numaralarını PM ile bana göndersinler.
Yer: Bostancı Gösteri Merkezi / İstanbul
Tarih: 21 Aralık 2009 Pazartesi
Kapı Açılışı: 20:00
Fiyat: 10 TL
-
ben gelmek isterim de saat 12 den sonra bostancıdan nasıl döneceğim ben avrupa yakasındayım birde harbiden gitmek isterdim arabamızda yok
sesine hastayım bu kızın çok tatlı bir sesi var -
SeRDaR: nerde oturuyorsun arkadaşım? gidiceğin ototbüsün saatlerine bak iett.gov.tr'den belki 12'den sonra kalkan bir otobüs vardır. yada biraz erken çıkarsın konserden :/
-
SeRDaR: bence 11 gibi biter.ona göre ayarlayabilirsen gel bence.
-
ORKİD GECE İLE EN UZUN GECEYİ MUHTEŞEM BİR NİL KARAİBRAHİMGİL KONSERIYLE KUTLUYORUZ!
Kızlar Orkid Gece ile 21 Aralık Pazartesi akşamı EN uzun geceyi Bostancı Gösteri Merkezi’nde Nil Karaibrahimgil’in büyüleyici ve sürprizlerle dolu performansı eşliğinde kutluyor!
Enerjisi ve renkli kişiliğiyle Nil Karaibrahimgil, “Yeni Günümüz Geceler” etkinliğini, şarkılarıyla eşsiz bir eğlenceye dönüştürecek. 21 Aralık Pazartesi aksamı için pijamalarınızı hazırlayın ve Biletix’te sınırlı sayıdaki biletleri kacırmayın!
Unutmayın, 21 Aralık’ta Bostancı Gösteri Merkezi’ne pijama ile gelenlere Orkid’den eğlenceli surprizler var.