Nil Karaibrahimgil Konseri - Bilet Satışı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

NİL KARAİBRAHİMGİL KONSERİ

Nil, en uzun geceyi konserle kutluyor!

Arkadaşlar elimde bu konser için bilet var. İsteyenler ad, soyad, mail adresi, telefon numaralarını PM ile bana göndersinler.

Yer: Bostancı Gösteri Merkezi / İstanbul

Tarih: 21 Aralık 2009 Pazartesi

Kapı Açılışı: 20:00

Fiyat: 10 TL 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ben gelmek isterim de saat 12 den sonra bostancıdan nasıl döneceğim ben avrupa yakasındayım birde harbiden gitmek isterdim  arabamızda yok
    sesine hastayım bu kızın çok tatlı bir sesi var

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    SeRDaR: nerde oturuyorsun arkadaşım? gidiceğin ototbüsün saatlerine bak iett.gov.tr'den belki 12'den sonra kalkan bir otobüs vardır. yada biraz erken çıkarsın konserden :/

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

SeRDaR: bence 11 gibi biter.ona göre ayarlayabilirsen gel bence.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

ORKİD GECE İLE EN UZUN GECEYİ MUHTEŞEM BİR NİL KARAİBRAHİMGİL KONSERIYLE KUTLUYORUZ!

Kızlar Orkid Gece ile 21 Aralık Pazartesi akşamı EN uzun geceyi Bostancı Gösteri Merkezi’nde Nil Karaibrahimgil’in büyüleyici ve sürprizlerle dolu performansı eşliğinde kutluyor!

Enerjisi ve renkli kişiliğiyle Nil Karaibrahimgil, “Yeni Günümüz Geceler” etkinliğini, şarkılarıyla eşsiz bir eğlenceye dönüştürecek. 21 Aralık Pazartesi aksamı için pijamalarınızı hazırlayın ve Biletix’te sınırlı sayıdaki biletleri kacırmayın!

Unutmayın, 21 Aralık’ta Bostancı Gösteri Merkezi’ne pijama ile gelenlere Orkid’den eğlenceli surprizler var.

Toplam Hit: 1788 Toplam Mesaj: 5