folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Nintendo Ds Lite Edition Kullananlar ?

Nintendo Ds Lite Edition Kullananlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Selam arkadaslar,

Nintendo ds lite bulduk saolsun Sunnetchi_Efhendy [Bugra Abi :P] Sayesinde de ;   kafama takılan bazı soru işaretleri var..

Şimdi bu aletin oyunları için r5 , n5 revulation kart , supercard , rstt  falan diyorlar onlar nasıl işe yarar mı ?

bizi yarı yolda bırakmaz dimi :)

malum aletin oyunları pahalı bunu kıs yoldan kapatmam lazım :) zaten kardeşime aldığım için bi mario kart oynar bi de tekken falan..

bi de video oynatma işlemleri falan nasıl...

Biizm yeğende oldugu için diğer tüm fonksiyonlarını biliyorum :) bunlarda yardımcı olmanız yeterli :)

Teşekkürler..

[22817//kaanabak]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yok mu hiç nintendo kullanan ? :|

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bulanik
    bulanik's avatar
    Erkek
    hocam nintendo dsde video izleyemezsin.buna ek olarak tekken oyunu nintendoda yok mariokart oyunuda güzel bi yarış oyunudur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
    -----------------------------
    nintendo ds gecmiste kaldi artik nurky millet wii oynuyo demek :)
    abi zaten kardesime aldıgımı sende biliyorsun :)

gün olcak ama bende wii alacam at yarışı oynucam wii 'de: )

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    hop durun ben varım :D.Bak şimdi sana anlatayım ben ilk ds lite ı aldığımda mal gibi oyunlara 100 ytl bayıldım 2 kere.Sonradan aklım başıma geldi gittigidiyordan R4 kartı aldım 2gb mcro sd ile birlikte siteden de çatır çatır oyunalrı indiriyorum daha oyun çıktığı saniye ben onu oynuyor oluyorum ayrıca R4 ile ds ine programlar da yükleyebiliyorsun.Bu sayede MP3 çalar video oynatıcı internet browser ,paint organizer , ebook okuyucusu gibi akla hayale gelmeyecek daha bisürü işlev için kullanabiliyorsun.Eğer R4 gibi bişey alırsan oyunları prog falan hangi sitelerden indireceğini sana gösterbilirim.Takıldığın konu da olursa bana sorabilirsin

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

bulanik bunu yazdı:
    hocam nintendo dsde video izleyemezsin

Çatır Çatır izlersin hemde istediğin videoyu ;)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bulanik
    bulanik's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı:

bulanik bunu yazdı:
    hocam nintendo dsde video izleyemezsin

Çatır Çatır izlersin hemde istediğin videoyu ;)

anlatsana:D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı:
    hop durun ben varım :D.Bak şimdi sana anlatayım ben ilk ds lite ı aldığımda mal gibi oyunlara 100 ytl bayıldım 2 kere.Sonradan aklım başıma geldi gittigidiyordan R4 kartı aldım 2gb mcro sd ile birlikte siteden de çatır çatır oyunalrı indiriyorum daha oyun çıktığı saniye ben onu oynuyor oluyorum ayrıca R4 ile ds ine programlar da yükleyebiliyorsun.Bu sayede MP3 çalar video oynatıcı internet browser ,paint organizer , ebook okuyucusu gibi akla hayale gelmeyecek daha bisürü işlev için kullanabiliyorsun.Eğer R4 gibi bişey alırsan oyunları prog falan hangi sitelerden indireceğini sana gösterbilirim.Takıldığın konu da olursa bana sorabilirsin

tamam hocam eyvallah..

R4 kart siparişi vereyim bne o zaman..

bugra abi duy bu sesi :)

şu siteleri falan da yazsan iyi olur şimdi indireyim :D

[22817//kaanabak]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

oyunları indirmek için:

http://www.romulation.net/NDS/     yalnız siteye üye olman gerekir ve oyunları indirirken dikkat et (U) veya (E) yazanları indir diğerleri başka dillerde bunlar avrupa ve amerika için

en güncel oyun haberleri ve ekran görüntüleri için

http://www.ds-scene.net/   ayrıca bu sitede Homebrew (ev yapımı) programları da bulabilirsin

video oynatıcı içinse moonshel diye bir program var ama o R4 alırsan içinde geliyor yoksa ds-scenenin download bölümünü kurcala ingilizcen de iyiyse bulursun bisürü program ;)

Ayrıca ds programları arasında en sevdiğim ds den bilgisayar kontrolünü sağlayan program :D.kardeşim bilg başına geçtiğinde deli ediyorum dokunmatik ekranla mouse u kontrol edip ds in ekranından oyunlarını falan kapıyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    nintendo ds gecmiste kaldi artik nurky millet wii oynuyo demek :)
    abi zaten kardesime aldıgımı sende biliyorsun :)

gün olcak ama bende wii alacam at yarışı oynucam wii 'de: )

Ya yalan soyleme Nurky ya.  Biliyoruz bal gibi de kendine aldigini :)

yok abi ben oynamam çocuk çok heves etti :P

ama arada belki nintendogs falan oynarım :)

@ torpedo_xl :

teşekkürler hocam :)

bi pm uzagımdasın bundan sonra sık sık rahatsız ederim seni :)

[22817//kaanabak]
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    sorun değil benim gibi kardeşine alma bahanesiyle kendine ds alan bir tarikqat muridi görmek güzel :D

Toplam Hit: 1581 Toplam Mesaj: 11