Nintendo'nun Unutulmaz Oyunlarından Zelda 3D
-
lk kez 1986 yılında, Nintendo Entertainment System (NES) için piyasaya sunulan The Legend of Zelda'dan bu günlere gelen 30 yıllık efsane, birçok kuşağı etkilemeyi başardı.Günümüzün yetişkinlerinin anılarında yaşayan oyun, halen Nintendo'nun güncel platformlarında yeni nesilleri eğlendirmeye devam ediyor.
-
vay Zelda be..
-
Zerda diye okudum bi ara böyle dizi vardı. Nokia 3310'larda besteleyici ile gazeteden baktığım notaları yazarak zil sesi yapardım :
-
Benim o zamanlar terminatör adında oyun konsolum vardı sabahtan akşama kadar mario oynar ördek avlardım :) sega oyun konsolum hiç bir zaman olmadı renkli tv miz vardı bir kaç kere oynamıştım tv bozuldu sonra temiz bir dayak yedim dedemden. Sonra köyden siyah beyaz bir televizyon vardı onu getirmiştik oynamaya onunla başladım sonra kaptan tusubanın kasedini aldım baya bir oynamıştım :(
-
hatta kücük paraları tiren raylarının üstüne dizer ateri jetonu yapardım :) şimdi öyle imkanımız kalmadı pc dedikleri içadı cıkardılar :)
-
zeldanın yeni olanı gelecek deniyordu. ama hiç nintendo haberlerini takip edemiyorum. en son ne çıktı bilen?