Nisan Ayına Özel Kampanya :) 500 Mb 30 Ytl
-
*500 mb alan
*15 gb trafik
*Cpanel
*POP3 / IMAP Email hesaplari
adiniz@domainadiniz.com*SPAM/AntiVirus Korumasi*Güvenli Webmail*Email Cevaplayici*Email Yönlendirici*Microsoft® FrontPage Eklentileri*Web Istatikleri
(Awstats ve Webalizer)*En son PHP sürümü & GD Destegi ile birlikte*Perl Destegi*Sendmail Destegi*Kendi Hata Sayfalariniz*Sifre Korumali Sayfalar*SSI (Server Side Includes )*Gelismis IP Filtreleme Sistemi*MYSQL Veritabanlari*Yüksek Sunucu Güvenligi (Sitenizi Internet , DDOS , exploit ve virüs saldirilarindan koruma)*99.9% Ulasilabilirlik Garantisi*7 Gün Para Iade Garantisi*Günlük YedeklemeYILLIK 30 YTLBeni bilen bilir Kolay Kolay Fiyat indirimi yapmam Ama yeni geldi fiyatlar kaçırmayın derim şahsen..Güvenilirliğimizi ve kalitemizi bana değil müşterilerime soruniletişim için pm yi kullanabilirsiniz.. ordan msn adresimi verebilirim..(pazarlık yoktur) -
Hayırlı işler alper :)
-
karaborsada 1gb bedava :D
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------doğrudur. Ben 1 yılın sonunda burada göğüsümü gere gere hosting kampanyamı tanıtıyor ve hosting sattığım tahribat müridlerinden biri çıkıp hakkımda kötü söylemiyorsa bu benim için önemlidir
Çok şükür benden alan kimse pişman olmadı
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------kardeş Alper in dükkanının önünü kapama :P
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------kardeş Alper in dükkanının önünü kapama :P
-----------------------------hacı o konuda rahatım :) bişi olmaz bilen biliyo :)
-
Reklam serbest mi ?
-
tbtmad bunu yazdı:
Reklam serbest mi ?
-----------------------------bu sorularının cevabını forum kuralları ve sıkça sorulan sorularda bulabilirsin
istiyorsan linklerini vereyim :)