Nissan Marka Tekna Model Araba Kullananlar
-
sormak istediğim sorular ise şunlar.
bu arabaların bazıları modelleri fazla olmasına rağmen modeli yükseklerden daha pahalı satılan araçlar dikkatimi çekti. buyüzden de söyle bir düğünce takıldı, acaba bazı modelleri çok mu tutuluyor?
Nissan almera kısa sport marka arabalarda dikkat edicem özellikler nelerdir sizce. model - km - yaşı ?
kısa sport olanlar tekna diye mi geçiyor. .Luxury diye modelleri de var aynı beziyor.
hangisi tavsiye edilir? Luxury mi Tekna kısa olanlar mı tutuluyor yada başka varmı bilmiyorum.
-
Ülkemizde heçbek arabalar pek tutulmuyor zaten her türlü heçbek olanı satmak zor bu bir , bir diğeri alacağın araba Bir Golf ve ya bir A3 olmadığı için büyük sıkıntı. Sedan daha çok tutulur , :) sen üzerine bir 10k daha koy
bunun gibi birşey al :) 6 bin devirden sonra çoşarsın :)
-
Sedan olanlar tekna diye geçiyor.
Hatchback olanlar da luxury diye geçmiş.
Japonlar kendi isimlerini yaratmanın peşindelermiş sanırım.
Nissan alıp satılması zor araçtır.
Git focus bora megane falan bak derim.
-
bu tarz arabayı almak bir şey değil ama bakım maliyeti parça sıkıntısı ve 2 el de sirkülasyonunu iyi araştır arabadca en önemli 3 şey bu sonrası yakıttır
bende her zaman bir subaru hayal ediyorum ama almak dert bakmak ddert bimek dert satmak dert
-
nissan diyince aklıma juke dan başkası gelmiyor :/ o ne güzel arabadır öyle :/
-
2008 primera kullanan birisi olarak, bağımlılık yapar.
Tekna serilerini hiç kullanmadım.
-
ya ben almera tekna marka aracın yoldaki gidişine bayılıyorum. hastalarından başkasının da kullandığını düşünüyorum zaten. oyüzden almera tekna düşünüyorum. benim için süper ötesi gibi geliyor.
sadece o araçtan kullananlardan bilgi istiyorum birebir. kullanıcı derman olur ancak bana. güzel araç olduğunu düşüncemdeki düşüncenin doğru olup olmadığına birisi kesin bişi söylesin :)