folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nissan Marka Tekna Model Araba Kullananlar

Nissan Marka Tekna Model Araba Kullananlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

•            
    Tekna    marka arabalar hoşuma gidiyor. Kısa ve sport olması yol seyri harika.

sormak istediğim sorular ise şunlar.

bu arabaların bazıları modelleri fazla olmasına rağmen modeli yükseklerden daha pahalı satılan araçlar dikkatimi çekti. buyüzden de söyle bir düğünce takıldı, acaba bazı modelleri çok mu tutuluyor?

Nissan almera kısa sport marka arabalarda dikkat edicem özellikler nelerdir sizce. model - km - yaşı ?

kısa sport olanlar tekna diye mi geçiyor. .Luxury diye modelleri de var aynı beziyor.

hangisi tavsiye edilir? Luxury  mi Tekna   kısa olanlar mı tutuluyor yada başka varmı bilmiyorum.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elysion
    Elysion's avatar
    Erkek

Ülkemizde heçbek arabalar pek tutulmuyor zaten her türlü heçbek olanı satmak zor bu bir , bir diğeri alacağın araba Bir Golf ve ya bir A3 olmadığı için büyük sıkıntı. Sedan daha çok tutulur , :) sen üzerine bir 10k daha koy

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2002-corolla-t-sport-1.8-vvtl-i-172488229/detay 

bunun gibi birşey al :) 6 bin devirden sonra çoşarsın :)

Özü gülmeyenin yüzü güler mi ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Sedan olanlar tekna diye geçiyor.

Hatchback olanlar da luxury diye geçmiş.

Japonlar kendi isimlerini yaratmanın peşindelermiş sanırım.

Nissan alıp satılması zor araçtır.

Git focus bora megane falan bak derim.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

bu tarz arabayı almak bir şey değil ama bakım maliyeti parça sıkıntısı ve 2 el de sirkülasyonunu iyi araştır arabadca en önemli 3 şey bu sonrası yakıttır 

bende her zaman bir subaru hayal ediyorum ama almak dert bakmak ddert bimek dert satmak dert

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

nissan diyince aklıma juke dan başkası gelmiyor :/ o ne güzel arabadır öyle :/

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

2008 primera kullanan birisi olarak, bağımlılık yapar.

Tekna serilerini hiç kullanmadım.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

ya ben almera tekna marka aracın yoldaki gidişine bayılıyorum. hastalarından başkasının da kullandığını düşünüyorum zaten. oyüzden almera tekna düşünüyorum. benim için süper ötesi gibi geliyor.

sadece o araçtan kullananlardan bilgi istiyorum birebir. kullanıcı derman olur ancak bana. güzel araç olduğunu düşüncemdeki düşüncenin doğru olup olmadığına birisi kesin bişi söylesin :)

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
Toplam Hit: 1022 Toplam Mesaj: 7