folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Niye Karikatürlerde Uyuyan Adamın Üstünde Zzz Yazar ?

Niye Karikatürlerde Uyuyan Adamın Üstünde Zzz Yazar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek

Şimdiye kadar pek dikkatimi çekmemişti de o gün birden merak ettim niye karikatürlerde uyuyan adamın üstündeki balonca zzz yazar ? Uyurken öyle bi ses mi çıkarırız ? Amacı ne ? =)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hmm bende karikatür çizerim ama hiç dikkat etmedim bende zzz yazıyomusum:Dama bu bi gelenek haline glmiş kalıplaşmış üstad'lar öle yapmış zamanında öle gitmiş anlıcagın bi açıklaması oldugunu sanmam:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Bildigim kadariyla bu ilk olarak çinliler cikardi genelde onlarin kari.lerinde ve cizgi filmlerinde kulaniliyodu daha sonra

senpatik bir cizgi oldugu icin herkes tarafindan beyenilde ve uygulaniyor şuan belkide çinliler uyurken zzzz diye ses cikartiyolardir

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    Knight Online'da da afk olunca zzz yazıyodu. Hala yazıyor mudur bilmem ama...

Sen hiç kaval çaldın mı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Resistance
    Resistance's avatar
    Erkek
    Yaw uyumanın belirtimide o xD

sonsal bir yargıdır belki ölüm kim bilir sorsan birine korsan bir avcıdır ölüm mayın tarlalarında tek bacağını kurban etmiş arkada kalan dölüm unutmak kolaymı insan oğlu her bölüm.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Resistance bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yaw uyumanın belirtimide o xD
    -----------------------------
    zaten niye diye sormuş :D uyumanın öyle belirtildiğini biliyor :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    uyurken kişisel iletime bu şekilde yazarım ama sorunun cevabını bilmiyorum...böyle gelmiş böyle gidio :) " zzzZZZzzz ! "

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://en.wikipedia.org/wiki/Onomatopoeia burda iddia edildiği gibi uyurken biz zzzzz a benzer bi ses çıkarıyomuşuz o yüzden. 

bizim karşı odadaki burak hiç de öyle bi ses çıkartmıyo uyurken :D üst ranzadaki deniz belki.

Zimbabwe
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Bence Karikarütler Genel itibari ile Mizah Ağırlıklı olmalarından dır. Konudaki kahramanlar Güldürü öğesine en uygun Tiplemeler olarak çizilirler, vede Pek Doğaldırki Kahramanımız Uyurken Horlayan Tür bir insanda olmalıdır. Olaya ben bu bakış açısından bakıyorum.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 1841 Toplam Mesaj: 9