Nkeyloger (İstek)
-
beyler elinde nkeylogerın en son surumu olana varsa paylasa bılırmı acılınden kurdugum bır makının kosesıne ılsıtırmem lazım....
Not: İçine lutfen bırsey ılıstırmeyın... Tahrıbattada olsa bazen kotu nıyetlı arkadaslar cıkabılıyor :)
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------beyler elinde nkeylogerın en son surumu olana varsa paylasa bılırmı acılınden kurdugum bır makının kosesıne ılsıtırmem lazım....
Not: İçine lutfen bırsey ılıstırmeyın... Tahrıbattada olsa bazen kotu nıyetlı arkadaslar cıkabılıyor :)
-----------------------------
hoca sen bu işte yenisin galiba güvenmeme gibi bir his var içinde...o zaman öğrende kendin yap ayarlarını sana kimse tahribatta hazır ayarlanmış vermez versede kendi çıkarı için vermez.. -
hocam burada yaklasık 6 yıldır varım bak notta ne yazmısım tahrıbattada olsa dıye kı orneklerı coktur
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------hocam burada yaklasık 6 yıldır varım bak notta ne yazmısım tahrıbattada olsa dıye kı orneklerı coktur
o zaman kusura bakma benden çok eskisin diyecek lafım yok.. -
cıddımısın dalgamı gecıyorsun anlamadım ama bu uyelıgın ıdsıne bakma arada 1 tane ban var :) 2002 yazında tanıstım burayla
Edit: ayrıca google amcayya danıssam hemen lınkler yagara ama onlara guvenmeyıp tahrıbata guvendıgım ıcın buraya yazdım...
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------cıddımısın dalgamı gecıyorsun anlamadım ama bu uyelıgın ıdsıne bakma arada 1 tane ban var :) 2002 yazında tanıstım burayla
Edit: ayrıca google amcayya danıssam hemen lınkler yagara ama onlara guvenmeyıp tahrıbata guvendıgım ıcın buraya yazdım...
arkadaşım ben ciddi ciddi eski üyeliğinden bahsettim sen neden alındın onu anlamadım senin kadar eski üye olsam dahada sevinirdim -
yok su sıralar geyıye almak modad emın olamadım :)