NLP Gerçekten İşe Yarıyor Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar NLP (Sinir Programlama Dili) hakkında eminim kitap okuyanlarınız vardır. NLP yi kendilerinize uygulayanlarınız var mı? İşe yaradı mı? Hayatınızda neler değişti?

Saygılarımla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

benim arkadaş kursuna gitmiş

ben mukemmel biriyim falan diodu

işe yaradıını sölüo kendine çok guvenen bi arkadaş

bu yaz da gidecekti ama zamanı yoktu 

Bu niymiş la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    okumuştum uygulamayada kalktım ama züğürt tesellisi gibi gelmişti bazı yerleri.bence iyi bi öğreti ya da yol gösterici değil.filozofları oku sentezle daha iyi vizyon kazanırsın.ne bileyim seni boğacak karamsar olan Friedrich Nietszche i oku daha çok faydalı olur.öyle robot gibi kendini programlama.

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Benim bi kız arkadaşım okuyordu,hangi  kitabı okuduğunu bilmiyorum ama bıdı bıdı 1 ay konuşmuştu sonra piyasada,bağımlı gibi dolaşmaya başladı değişiktir.Hala leyla gibi dolaşıyor.Bence hiç girişme.)

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BartheZ
    BartheZ's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

türk eğitim sistemi göz önüne alınırsa, bilhassa sözel dallarda eğitim alan öğrencilerin kesinlikle alması gereken ezbere yönelik eğitim. bazı madde ezberleri için (*dinamik kanunları) üni. yıllarında çokça kullandığım sistem.

on error go to hell
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

şidmi konuya denk geldim antikky noldu arkadaşına sonra ??

Ayrıca nlp beynini programlamadır.NAsı diyim kendi kendine gazlıyorsun abicim.Sen yaparsın sne aslansın diyosun sonra millete ben yaparım ben aslanım diyorsun :S

Burda tek ilgilendiğim insan ilişkileridir nlp de.Farklı yöntemler falan var fakat bu kadar reklam sonucunda millet akın ediyuor tabi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    "dost edinme sanatı", "içindeki çocuğu dinle", "problem yönetme", "verimlilik ve grup ruhu" gibi ossuruktan tayyare mevzular üzerine akademik fuhuş! Ambalajlı ambalaj :D seminerlerinde de uyursun resmen. Kıl bir tip seni gazlamak için taklalar atar. Bildigin şeyleri tekrar tekrar önüne servis eder. Gaza gelmek için kitaba-seminere ne hacet.

bassinyourface
Toplam Hit: 1885 Toplam Mesaj: 7