No Signal
-
Arkadaşlar hergün çalışan pc bugun açtım tık yok çalışmıyor.LCD ekranda no signal yazısı var sadece.Kasayı kurcaladım ramleri ve ekran kartını söktüm tekrar taktım ama aynen değişien bişi olmadı..ekran kartının fan'ı ve ışıkları çalışıyor aynı şekilde cpu da çalışıyor anakart üstünde ışıklar yanıyor ama NO SIGNAL yazısı değişmiyor.Ekrana giden kabloyu değiştirdim yine aynı..sorun nerde olabilir
-
ekran kartını sök.
Ekranı onboard yuvaya bagla bakalım ne olacak.
-
hemen deniyorum
-
hocam 2 gün önce aynı problemi yaşadım denemedik şey kalmadı. ram slotlarını tek tek dene ben öyle çözdüm. tek parça ram kullanıyorum en solda takmıştım olmadı orta olmadı diğeri olmadı en sağa taktım sonunda açıldı geldi ekran.
-
Hocam onları denedikten sonra fişi çek açma tuşuna 3-5 defa bas bazen tekleme yapar bilgisayarlar içindeki kötülüklerden kurtulur açılır.(bir ihtimal)
-
başka bilgisyardan ram getirip taktım düzeldi sorun ordan kaynaklıymış ama 1 saat uğraştırdı..herkese teşekkürler
-
sancaks bunu yazdı
başka bilgisyardan ram getirip taktım düzeldi sorun ordan kaynaklıymış ama 1 saat uğraştırdı..herkese teşekkürler
Ram'de sorun görünüyorsa ram'i tiner ile güzel ce temizleyebilirsin.Yada metal kısımlarını silgi,aseton,kolanya ile silersende iş görür.Ramler genelde narindir.Tozdan nem kapar çalışmaz.
-
benim başıma benzeri gelmişti ancak pc açılınca ses veriyor muydu hatırlamıyorum; en son ana kart değişince düzelmişti