No Signal Hatası
-
Kasanın ve monitörün ışığı yanıyor normal olarak 3 saniye sonra monitörde "no signal" yazıp monitörün ışığı maviden kırmızıya geçiyor.Çok sık başa gelen bir hata ama internette millet işlemcini sil bile yazmışlar konu açıp soranlara.Yani bilmeden dahada b*k etmeyeyim.Problem sizce kabloda mıdır?
-
Kabloda monitorde veya ekran kartinda olabilir. Hepsini bi dene ekran kartini sok socketi temizle yeni kabloyla felan dene
-
ses geliyomu peki hiç? dıt dıt falan? rami sök sil tak. ekran kartı onboard mı haricimi ? hariciyse onuda çıkartıp tak vidalarını sık
-
zamanında bana çok oldu, genel olarak ya ekran kartı gidikti ya kablo. ama bi keresinde kasanın reset tuşu basılı kalmış. neden oymuş :)
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------ses geliyomu peki hiç? dıt dıt falan? rami sök sil tak. ekran kartı onboard mı haricimi ? hariciyse onuda çıkartıp tak vidalarını sık
-----------------------------yok hiç ses yok.Ekran kartım harıici.Simdi bide şunu farkettim monitör kablolarımdan bir tarafının kenarı yamuk ve sıkıştırma vidalarından biri yok.Ama ben elimle destek tuttugum halde sorun aynı.
-
bios pilini çıkart. 1-2 dk sonra tekrar tak.
hayırlı olsun.
-
bir laptop u monitöre bağla çalışıyorsa eğer monitör ekran kartından olabilir on board varsa on board dan da dene
-
monitör kablosundanmıs problem cözüldü