Nod 32
-
-
bari nod33 yazsaydında millet anlam verseydi :D ne bu şimdi yani nod32 full versiyonmu? yada trojan gömdün bizimi kandırıyosun moruq :Q
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
bari nod33 yazsaydında millet anlam verseydi :D ne bu şimdi yani nod32 full versiyonmu? yada trojan gömdün bizimi kandırıyosun moruq :Q
-----------------------------uhe, uheuheu hatta uheuheuheuheuehu adsaffsdfasd yarıldım bu yoruma :D ama doru demişsin. trojan olabilir. evet sayın konu sahibi açıklama bekliyoruz
-
ne trojanı abicim ya kendi pc'mden hotfileye upload yaptım oda o şekilde bi atama yazmış değilse ben ne anlarım trojan yerleştirmektan trojan atmaktan abi benim amacım paylaşım yapmak başka bi derdim yoq
-
uskmyo bunu yazdı:
-----------------------------
ne trojanı abicim ya kendi pc'mden hotfileye upload yaptım oda o şekilde bi atama yazmış değilse ben ne anlarım trojan yerleştirmektan trojan atmaktan abi benim amacım paylaşım yapmak başka bi derdim yoq
-----------------------------ewy dostum o zaman eline sağlık ne diyelim :)
-
Sürüm falan yazsaydın bari :/ Ayrıca nod 32 mavi ekran yapıyo la.
-
abi daha acemiyiz istek yaptıklarını gördüm bende paylaşayım dedim elimizde olanları mümkün olduğunca paylaşacağım eğer isteğiniz varsa program arşivimiz geniş bide flastan anlayan varsa bana yardım ederse çok sevinirim
-
key problemi varmı
-
tamam
-
Yanlış anlama hocamda bunlar varken kimse bilmediği kaynaktan av çekmez
Download:
http://www.nod32.com.tr/30_gunluk_deneme_surumu.asp
Key :