folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder NOD32 4.314 (Son Sürüm ) Ömür Boyu Kullanım Otomatik Lisanslama

NOD32 4.314 (Son Sürüm ) Ömür Boyu Kullanım Otomatik Lisanslama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba arkadaşlar uzun süredir kullandığım NOD32 4.314 türkçe sürümlü şeklini
    ve sınırsız lisans kullanımıyla sizlerle paylaşmak istedim

Ben Programı Bilerek Devre Dışı Bıraktım Sizde Sorunsuz Bir Şekilde Çalışacak
    Piyasada 50 Tl e Satılan Senelik Lisanslar Var Siz Lisanssız Bir Şekilde Yıl Sınırlaması Olmadan

Kullanacaksınız

Bilgisayarınız windows 7 ise güvenli kipte açıp yapın güvenli kipte açmayı indirdiğiniz

dosyanın içinde anlatılmıştır tarafımca yukarıda resmini koyduğum dosyaya 2 kez tıklayın

Gerekli Anlatım İndirdiğiniz Dosyaların İçinde Yapılmıştır Lisanslama İşlemini Otomatikman

Yapar Genede Bir Sorun Olur Diye İçine Patch Dosyasını Koydum Anlatım İçinde

NOT : Program Lisanslamayı Otomatik Yapar Aksi Bir Durum Olur Diye İçine Ayrıyetten Sınırsız Lisans
    Dosyasını Koydum

TNCTR den alıntıdır dün rastladım kurdum sınırsız patch war içinde ayrıyetten koymuşlar otomatik patchliyor kendisini ömür boyu lisans

http://hotfile.com/dl/61184729/87fe3a9/ESET_NOD32_v.4.0.314.0_(mr_Boyu_Lisans_OTOMATK).rar.html

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    espir
    espir's avatar
    Erkek

windows 7 tamam da diğer geri hizmetler yok. xp vista gibi. gerçi bana sorarsan en baba XP ya neyse kişiye göre değişiyo. Hocam xp varmı dosyanın içinde .

BİZ DOĞARKEN YETİM DOĞMUŞUZ,, BABAMIZ OLSA NE YAZAR..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

espir bunu yazdı:
    -----------------------------

windows 7 tamam da diğer geri hizmetler yok. xp vista gibi. gerçi bana sorarsan en baba XP ya neyse kişiye göre değişiyo. Hocam xp varmı dosyanın içinde .

-----------------------------

hepsinde çalışıyor bende win7 var kasmadan işini yapıyor ama patch lemeyi otomatik yapamıyomuş win7 de elle yapdım güvenli kipta açıyorsunuz pc yi patch açıp lock a tıklayın antivirüs de artık 31 gün kaldı yazıyor 1 yılda geçse 31 gün :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çizik

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

avira öper

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jale
    jale's avatar
    Homo

Kim alir bunu; dana gibi bakiyor sadece gorev cubugundan. Hem bulsa da silemiyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

kaspersky her türlü alır :))

Toplam Hit: 3035 Toplam Mesaj: 7