NOD32 Antivirus 2.51.28
-
Tanitim:
Nod32 Antivirüs dünyada 5 yil boyunca dalinda birincilik almis bir program. Performansi oldukça güzel. En basitinden Sabit Diskiniz 50 GB civari dolu ise tamamen virüs taramasindan geçirmesi yaklasik 20 dakika. Hem çok hizli hem de sisteminizi kasmiyor. Üstelik internet baglantiniz var ise güncellemeyi kendisi otomatik olarak yapiyor. Eger internet baglantiniz yoksa üretici web adresine giderek virüs güncellemelerini indirerek , kendiniz de virüs güncellemelerini yapabilirsiniz.
NOD32 Web tabanli virüslere ve Truva atlarina (trojans), Microsoft Office dosyarinda gizlenen makro virüslerine ve casus yazilimlar (spyware), reklam yazilimlari (adware) ve klavye tuslarinin kaydini tutan programlar dahil güncel kötü yazilimlara (malware) karsi savunma saglar.
NOD32'nin sürümü yükseltilmis modülleri artik aglarda, Internet üzerinde ve yaygin uygulamalarda kol gezen taninmayan virüslere karsi agirlikli olarak imza güncellemelerine bagli kalmadan koruma saglar. HTTP taramasi kullanicilari Win32 kurtlari (worm) ve Truva atlari gibi Internet kökenli tehditlere karsi korur. Bu tehditler klasik virüs tespit yöntemleriyle tespit edilmesi güç olan runtime packer uygulamalar olarak bilinen degistirilmis çalistirilabilir (executable file) dosyalarin içinde saklanmis sekilde yayilabilirler. NOD32 tespit oranini yeni bir düzeye tasiyarak neredeyse bilinmeyen tüm runtime packer uygulamalari tanir. NOD32 ayni zamanda makro virüslere ve casus yazilim, reklam yazilimi ve tus kaydi tutan yazilimlar gibi virüs disi tehditlere karsi da koruma saglar. Bunlara ilave olarak NOD32?nin uzmanlasmis antivürüs tarayicisi Ofis dosyalarinda gizlenen virüslere karsi ek koruma saglamak üzere Microsoft Office?in varsayilan tarayicisiyla birlikte çalisir.
Gelismis Ögrenebilir (Heuristics) teknoloji daha az yük ve yüksek tarama hiziyla proaktif koruma saglar. Yeni bir tehdit ve virüs imza güncellemesi arasindaki kritik periyodda kötü yazilimlari tespit edebilir. NOD32?nin son versiyonunda, Eset'in Advanced Heuristics (Gelismis Ögrenme) teknolojisi mümkün olan en yüksek virüs tespit etme oranini saglarken son kötü yazilimlari hizlica ve kesin biçimde tespit etmek için çok sayida yeni tespit algoritmalariyla gelistirilmistir.
Son antivirüs çözümlerinin çogu çalistirildiklarinda degerli sistem kaynaklarinin çogunu kullanan üst-katman (high-level) programlama dilleriyle kodlanmistir. NOD32 ag ve CPU porformansinda kaydadeger etkisi olan birinci sinif virüs korumasi saglamak için assembly kodlama kullanir.
NOD32 tüm kategorilerde mükemmeli yakalayan bir antivirüs çözümüdür! NOD32'nin tespit etme verimliligi bir çok uluslarasi saygin ödüle layik görülmüstür. NOD32 rakiplerinin hepsinden daha fazla (28) ödül kazanarak Virüs Bulletin 100% Awarads?in dünya lideri olmustur. Mayis 1998de ilk kez test edilmek üzere sunuldugunda NOD32 yabanci virüsleri kaçirmayan tek ürün olmustur.
NOD32 virüsün belirgin imzasi (signature) olmadan önce tespit eder! Bunu mümkün kilan gelismis ögrenme yetenegidir. Kurulumu kolay, tarama zamanlari 2 ila 50 kat daha hizli, bellek kullanimi çok düsüktür ve NOD32 bilgisayariniza bulasmadan önce virüslerin %100ünü tespit eder!
Masaüstü, sunucular, e-posta posta sunuculari, aglar ve sirket ortamlarinda NOD32 mecut en iyi antivirüs çözümüdür. Pahali degildir; kendini otomatik günceller ve fark ettirmeden çalisir.
Eset'in dört yildir müsterisi olan yazilim devi Microsoft iki yil daha hizmet anlasmasi imzalamistir. Microsoft Eset NOD32 antivirüs yazilimina o kadar güvenmektedir ki yazilimlari piyasaya sürmeden ünce laboratuvarlarinda NOD32?yi tercih etmektedir.
http://www.hemenpaylas.com/download/1188076/NOD32_AntiVirus_v2.51.28-cico.rar.html -
eskiden kaspersky ı tek geçerdim,nod32 i denedim kullanımı biraz tuhafıma gitmişti sildim sonra tekrar yükledim, çok basit bir antivirus, sistemi kasmayan bir antivirus görmedim ama nod32 kasmıyor,dehşet bir av. Kullanmanızı tavsiye ederim. kaptan bu tr versiyonu mu,bu avnin tr versiyonu da var, bir de cracklemezseniz update ederken sorunlar oluşuyor, crack ini de www.ctracks.am dan bulabilirsiniz
Paylaşım için sağol, kıymetini bilin mcyargic in :) -
aynen ben kullanıyorum ama urdan değğil komşu abi verdi süper
tavsiye ederim ama netten değil bu ortamdan olabilir dışardaki netten asla yüklemiyin virüs veriyolar
tavsiyem dir süper bi program virüsleri öldürür
%100 öldürür
sineğin anasını bile .... -
ya arkadaslar ben bu nod 32 i kullanıyodum 30 günlük trial doldu registerı nerden yapılır bunun ??
Toplam Hit: 1016 Toplam Mesaj: 4