NOD32 Kullananlar Bi Bakar Mısınız?
-
Demin açtım pcyi. Internet Explorerde kasıntılar vardı. Linkin üzerine gelince mausun cursoru değişmiyodu, sayfayı aşağa kaydırdığımda geç geliyodu vs vs. Yavaştı yani. Pc de yavaştı. Dedim bu nedir ya bu kadar uzun sürmemesi lazım. Girdim görev yöneticisine. Baktım "ekrn.exe" diye bişey var %92 kullanıyodu cpu. Sonlandırdım nu. Düzeldi pc kendine geldi. Arattım c: sürüsünde ekrn.exe dosyasını. Nod32 klasörünün içinde buldu. ss aldım. Şimdi sizden istediğim C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus içinde bu bahsettiğim dosya var mı? belki bi virüs olabilir diye düşündüm kendisini nod32 dosyaları içine kopyalamış. diye. belki de anti virüsün kendi dosyalarındandır bu aralar zaten tereddütlüyüm. o yüzden sormak istedim.
-
var eminim :)
-
NOD un çalışan exe dosyaları egui.exe ve ekern.exe dir.Tek başına çalıştığında bir problem yok ama farklı uygulamalarla çalıştığında sistemde donmalara neden olabiliyor.ekern genelde 30mb egui.exede 6 mb civarında çalışıyo.
-
v2.7 kullnıom bnde o dosya yok :|
-
bende de ayni dosya var ayni sndeki gibi cok kasiyor ara sira.. oyle olunca ekrn yi sonlandiriyorum zaten o bir sure sonra yada tekrar ihtiyac duyuldugunda tekrar
kendisini cagiriyor..
-
tamam arkadaşlar çok saolun.
@nickneyime : bendeki 3.0 Farklı sürüm olduğu içindir.
Toplam Hit: 2157 Toplam Mesaj: 6