Nokia 1100 Ve Apachi
-
Basliktanda anlasilacagi üzere bu tarz makinelere besteleyici kismindan girerek bu parcanin notalarini girmek istiyorum. Bunun notalarini nerden temin edebilirim?
-
burhan808 bunu yazdı:
-----------------------------
Basliktanda anlasilacagi üzere bu tarz makinelere besteleyici kismindan girerek bu parcanin notalarini girmek istiyorum. Bunun notalarini nerden temin edebilirim?
-----------------------------Abim işin güçün yok mu senin ne güzel orda nokia tone var onu koysana :P
-
Yok bi arkadas rica etti yapiver dedi. bende ugrastim olmadi, arastirdim bulamadim. Onun icin dedim yav, cokta önemli degil yani.
-
burhan808 bunu yazdı:
-----------------------------
Yok bi arkadas rica etti yapiver dedi. bende ugrastim olmadi, arastirdim bulamadim. Onun icin dedim yav, cokta önemli degil yani.
-----------------------------apaci notaları hocam bunlar telefondaki tuşlarda do re mi fa diye gidiyor ona göre yapabilirsin kolay gelsin...
do do do re mi mi do re mi do re mi fa re mi re do si si do(ince) mi do
-
Nokiada kod olarak yazılıyor ya asagidaki gibi. Ama dur senin notalari bir deneyeyim. Saol.
Bir İstanbul Masalı - Dizi Müzi i (Ritim 160)
Tuş Kodu:
3. 4 # 8 5 9 6 7 1 * 8 8 2 1 9 7. * * 9 0 8 7 1 * 8 8 2 1 9 7 * * 9 7 8 8 1 * 7 * * 9 6. 9 9 0 8 7 8 8 1 * 7 * * 6 6. 9 5 8 6 7 6 5 5. 9 4 # 8 5 6 5 4 # 4 # 5 4 # 3 3 9 9