Nokia 3650 Sesi Açıkken Titremior
-
ya bende bi 3650 var.Ne hikmetse telefon sesi açıkken bi türlü titremior.Ama sesini kapatiim titrioo.Ne iştir annamadım.Bu problemi nası çözeceğim hakkında bilgisi olan arkadaşları bekliorum.
Bide başına bu tip bi şey gelen varmı yoksa bu arıza banamı mahsus bişey
-
profillerde ki ayarları kontrol et...
-
Dostum bu sorun benim basıma haftada en az bir kere geliyor cunku ben GSM teknik servisim sorunun cozumu program yukletmektir yani bir telefoncuya gidip version yukseltmendir.. bunada 5 burda 5ytl alıyorum musteriden g.antepteysen yanıma gel para almam :)
-
TecnicalGuast kardeşim ben İstanbuldaım. geçenlerde gittim telefoncuya bana tele format atılçak dedi.Ama ben format istemedim.Çünkü tel hafızasında önemli şeylerim var.Onnnarı hafıza kartına atmayı beceremedim.Mesajlar klasöründeki mesajları nası hafıza kartına taşıncaanı bilen varsa söölesin bana.
Bide bizim burda sadece format atmaya 15YTL istio a.q çocukları.Bide version attırmaa kalksam kimbilir ne istiicekler.
İstanbulda bu tip işlerle uğraşan arkadaşlar lütfen benimle irtibata geçsin
seyitgokce@gmail.com
-
İstanbulda hiç hem telefoncu olupta hemde tahribatçı olan yokumu yani??
-
tel hafızasındakı smslerı hafıza kartına atmak ıcın; mesajlar menusune gır seçeneklerden ayarları sec ordakı menude dıger ayarlar var ordan hafıza kartını sec.tamamdır.