Nokia 5130,7020,5220,5320 (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Nokia 5130 XpressMusic

Nokia 7020

nokia 5220 xpressmusic

nokia 5320 xpressmusic

bu 4 tel arasında tercih yapsanız hangisini alırdınız.. yada kullanan arkadaşlar varmı ? önerileri varmı ? yardımcı olursanız makbule geçer..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

5130 arkadaşımda var 5320 bende benımkı daha ustun ve özellik bakımında iyi ben memnumum diğerlerini bilmiyorum

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

xpressmusic serileri görünüm olarak birbirine benzerde özellikleri hakkında ayrıntılı bilgim yok fakat gerçekten güzel telefon.

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

5130 güzel operamini 5 beta ve içinde gelen live messenfer la kullan işte (: Xpress music olması çok iyi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

mesaj yazarken falan tuşlardan sıkıntı olmuyor demi..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

diğerlerini bilmemde 5320'de symbian ve 3,5G var.

bence daha alınası.

He is finding himself.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Hayır mesaj yazmak rahat fakat sybmbian değil.Gerçi bakmıştırsın özelliklerine ama.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

5130 XpressMusic kullanıyorum. Şimdiye kadar hiçbi sorun ile karşılaşmadım ha tek sorun telefon hafızasında 1.5binin üzerinde mesaj birikince donma yapıyor..

3.5jak girişi oluşuda kulaklık sıkıntısını en aza indiriyor. kulaklık unuttum derdi yok. git bi ucuzlukçuya 1tl ye dandirik bi kulaklık al tak müzik dinlemeye devam..

+ kendisinden msn yazılımı var.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

5220 kullanan varmı ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

5730 xm kullanıyorum tavsiye ederim .

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
Toplam Hit: 1666 Toplam Mesaj: 10