Nokia 5610 Dan Sonra Samsung Corby?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

sayın müridler. 2 seneyi geçiyo bi 5610 almıştım. hiç memnun kalmadım. sadece 3.2 mp kamerası bi harika geri kalanı fıs. video açıyorum falan telefon siyah ekran kapanıyo saçmalıyo kitleniyo res atıyo falan. tabi o zamanlar kızaklı telefonların bu ekran gitmesi olayından haberim pek yoktu. en sonunda bugün ekran gitti. açıkçası pek maddi durumumda yok. şimdi bu telefonu 25 tl ye falan yaptırsam yine aynı sorun olcak falan. bi yerden sonra hayır etmiyo çünkü. ben bu telefonu versem 100 tl ye falan üstünü ekleyip bi wifi li samsung corby alsam nasıl olur sizce? en azından ttnetten wifi alıp internete girebilirim. 5610 da 3g var ancak ben kullanmıyorum maddi durumum buna elverişli değil. bu telefonu 600 tl ye almıştım yani 2 senede bir 600 tl telefona vermek bana koyuyor. sonuçta gene bozulcak eskicek falan. corby de 3g yok ama en azından wifi ile internete çıkabilirim. corby lerde msn uygulaması falan yükleniyomu? yada e72 ye benzeyen bi samsung modeli vardı onlar nası? ne dersiniz mürid ve mürideler?

Kendi şansımı yaratırım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

up???

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Erkek

onların yerine blackberry al hocam ben bayağıdır nerdeyse tüm modellerini kullandım şimdi torch var hepsi iyi onlara bak derim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

corby nin wifi lisini beğenen pek olmadı cevremde..

bnde telefon bakıyorum bu ara.. samsung monte, s5233wifi, star2 fln war.. 3ünden birini almayı dusunuyorum..

5233w 340-360 civarı

monte 400-450

star2 360(sadece teknosada gördüm) star 2 acayip hafif bir telefon.. ilk elime aldım bataryası takılı değil sandım.. wifile youtube dab video izledim gayet rahat ve sorunsuzdu..

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

blackberry ağır kaçar bana ama samsung star var kardeşimde star 2 yi yeni duydum wifi kullanıcam zaten video izleme olayı falan baya hoşuma gitti teşekkür ederim. e71 de geçiyo aklımın ucundan aslında onda varmı flash video oynatma falan???

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

beyler yaptığım araştırma sonucu 2 telefon kanısına vardım. sizin fikrinizden sonra önerilen telefonu alıcam.

1. Nokia C3 mü?

2. Samsung Chat S3353 mü?

arasında 100 tl gibi bi fiyat farkı var. ne dersiniz?

Toplam Hit: 1403 Toplam Mesaj: 6