Nokia 5800' A Nasıl Video Yüklerim?
-
Arkadaşlar bir türlü videoları kabul etmiyor mp4 lerin kendi içinde sınıfı varmış sanırım, elinde convert programı olan varmı.
-
3gp, wmw, avi, flv,mp4 destekliyormus,
belki icindeki mevcut film oynatici bu formatlari desteklemiyor olabilir,
bu telefona uygun bi video oynatici bulup yuklemen gerekiyor
http://www.pluscep.com/os-v94-video-kayit-video-oynatici/52670-ucplayer-2208-nokia-5800-ve-n97-icin-video-oynatici-ve-kaydedici-program-3gp-wmw-avi-flvmp4-destekler.html
-
320x240 cozunurlukte oynatiyor.
-
Hocam FormatFactory veya Allok Video to MP4 ile çevir öyle at.. ;)
-
5800 kullanıcısıyım
DVDVideoSoft - Free Video to iPod Converter
Kullanıyorum sorunsuzca izliyorum videoları.Usb bağlantı kablosu veriyorlar onu kullanarak hızlıca yükleyebilirsin.
-
ben total video converter kullanıyorum hiç de sorun çıkarmıyor.
-
Konuyu delmek istemezdim ama sırf bunun içinde yeni Konu açmak istemedim affına sığınıyorum.Benim Tel çok berbat foto çekiyor.Nasıl 3.2 anlamadım yada benim Camerada bir sorunvar. örnek bir resim koya bilirmisiniz acaba hepsimi böyle?
-
EWELANCHE bunu yazdı:
-----------------------------
Konuyu delmek istemezdim ama sırf bunun içinde yeni Konu açmak istemedim affına sığınıyorum.Benim Tel çok berbat foto çekiyor.Nasıl 3.2 anlamadım yada benim Camerada bir sorunvar. örnek bir resim koya bilirmisiniz acaba hepsimi böyle?
-----------------------------
her 3.2 yazana aldanma telefonda flaşın varsa iyidir yoksa boş benımkı 2 mp flaş var canavar örnek resim koyamıyorum pcde kayıtlı foto yok