Nokia 5800 Hakkında Bir Soru ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniper_tnr
    sniper_tnr's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 5800'da En Canımı Sıkan Mevzu Bu Müziklerin Klasör Şeklinde Atılmaması Bunun Bi Yöntemi Varmı Arkadaşlar ??
    Yoksa Tecavüz Kaçınılmazsa Zevk Almayamı Bakcaz ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

sniper_tnr bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar 5800'da En Canımı Sıkan Mevzu Bu Müziklerin Klasör Şeklinde Atılmaması Bunun Bi Yöntemi Varmı Arkadaşlar ??
    Yoksa Tecavüz Kaçınılmazsa Zevk Almayamı Bakcaz ?

bulututtan mı atılamadığından bahsediyon ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

çalma listesi olarak kategorize ediyosun

.mp3 olduktan sonra nereye atarsan at kütüphaneyi yenilediğinde bulup ekliyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniper_tnr
    sniper_tnr's avatar
    Erkek

Hayır Bluetooth'tan Bahsetmiyorum. Bilgisayardan Klasör Klasör Bile Atsan Telefonda Hepsi Bir Görünüyor .. :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

sniper_tnr bunu yazdı:

Hayır Bluetooth'tan Bahsetmiyorum. Bilgisayardan Klasör Klasör Bile Atsan Telefonda Hepsi Bir Görünüyor .. :/

hala anlamadım tam olarak :|

Müzik çalarda mı hepsi bir görünüyo dosya yöneticisinde mi?

Müzik çalarda mp3ün gözükmesi için music klasörüne atman gerekiyo. music klasörünün içinde de ayrı ayrı klasör oluşturabilirsin dosya yönetiisine klasör olarak gözükür. ama müzik çalara girince gene hepsi bir gözükür.

Müzikçalara girdiğinde klaör klasör anca şu şekilde gösterebilirsin:

1- media player ya da winamptan her şarkıyı açıp düzenle deyip şanatcı adını mesela x yapıcan.müzik çalara girip sanatçılar dediğin zaman sanatcı adını x yaptıkların x klasöründe görünür

2-media player ya da winamptan her şarkıyı açıp düzenle deyip stili y yapıcan.müzik çalara girip stil dediğin zaman stil adını y yaptıkların y klasöründe görünür

3  "           "       "              "           "        "           "          "     albüm adını j "           "            albüm "           "     albüm "    j  "           j       "          "

uzar gider.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maxxis39
    maxxis39's avatar
    Erkek

Joe'nun dediği gibi de olur. Ya da müzik çalara girip şarkı çalarken seçeneklere tıkladığında '' Çalma listesine ekle'' ye tıklayıp yeni liste de oluşturabilirsin.

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

maxxis39 bunu yazdı:

Joe'nun dediği gibi de olur. Ya da müzik çalara girip şarkı çalarken seçeneklere tıkladığında '' Çalma listesine ekle'' ye tıklayıp yeni liste de oluşturabilirsin.

bak bunu unutmuşum:| 

bide mp3 player programları var  maxicep.com da tonlarca bulabilirsin. o programlarla çok çeşitli edit yapabilirsin de.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maxxis39
    maxxis39's avatar
    Erkek

Hazır konu varken yeni konu açmayım. Bende bişey sormak istiyorum. Uygulama yüklerken sertifika süresi geçmiş fln diyor telefon. Bunu aşmak için eskiden opda dan fln sertifika alıyoduk ama şimdi olmuyor sanırsam. Bi de telefonu hack olayı varmış ama onda da telefonun görüntüsü fln değişiyor diye istemiyorum. Acaba görünümü aynı kalacak şekilde ( sadece imzasız uygulamaları yüklemek için ) bi hack, sw fln var mı acaba son sürümle aynı ?

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

maxxis39 bunu yazdı:

Hazır konu varken yeni konu açmayım. Bende bişey sormak istiyorum. Uygulama yüklerken sertifika süresi geçmiş fln diyor telefon. Bunu aşmak için eskiden opda dan fln sertifika alıyoduk ama şimdi olmuyor sanırsam. Bi de telefonu hack olayı varmış ama onda da telefonun görüntüsü fln değişiyor diye istemiyorum. Acaba görünümü aynı kalacak şekilde ( sadece imzasız uygulamaları yüklemek için ) bi hack, sw fln var mı acaba son sürümle aynı ?

tarihi eskiye alarak bi dene hacı

Toplam Hit: 1108 Toplam Mesaj: 9