folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Nokia 5800 Usb‘Den Telefon Hafızası

Nokia 5800 Usb‘Den Telefon Hafızası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Nokia 5800 kullanıyorum, telefonu USB'den bilgisayara bağladığımda direk hafıza kartının içine giriyor. Telefon hafızasına ulaşmak istiyorum. Bir ara telefonu usb'den bağlarken, telefon hafızasımı - hafıza kartımı diye soruyordu ama artık sormuyor.

Nasıl halledebilirim ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

telefon hafızasını direk açması 

hafıza kartını sorması lazım , bende öyle oluyor usb den her hangibi bir telefon bagladımda telefonun micro cd si açıldın mı diye soruo ama 

kendi hafızası direk açiliyor 

+

telefonu modem olarak tanıttım da da direk kendi hafızasını görüo

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

MobiMB Media Browser isimli yazılımı kur hacı. usb den bagla telefonu ve Pc suite olarak bağlansın. telefonun kendi hafızasına erişim dosya silme yada dosya ekleme yapabilirsin.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Bendede 5800 var her arayüzde hafıza kartını gösterir. Sen Nokia PC Suite yada Ovi Suite'yi kur. Bütün telefon içeriğine ulaşırsın.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

PC Suite kurmaya üşeniyordum uzun süre cevap gelmeyince kurdum sorun haloldu.

Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 2243 Toplam Mesaj: 5