Nokia 5800'Im Var Acayip Yavaş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

arkadaşlar yaklaşık 3-4 ay önce nokia 5800 aldım süperdi ancak şimdi mesaj yazarken çok yavaş takılıyor en son sistem güncellemelerini dahi yaptım ve şarj son 2 gündür acayip erken bitiyor gece saat 17.00 gibi koyuyorum gece 23 de alıyorm sabah 12.00 da bitti bitecek ne yapmam lazım servise versem düzelir mi ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

yüklediğin bi program falan varsa ondan olabilir

hafıza kartına da telefon hafızasına da format at

hala devam ediyorsa servis son çare sanırım

Yapay zeka, zeka değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

versiyon yükseltmeden kaynaklanıyor.

ne bokluksa bazı versiyonlarda bataryayı emiyor resmen yazılım.

He is finding himself.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

v31 normal hiz.
    v40 en hizlisi.
    v50 en yavasi.

Guncelleme sürümleri olarak bunları söyleyebilirim. v50'de telefona çok yük geliyor. v40 telefonu rahat tutuyor. 

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Bendede aynısı var şimdiye yavaş çalıştığına tanık olmadım :) Sağlam telefon yani seriye göre değişebilir senin dediğin durumda. Ayrıeten tam aksine şarjı full kullanımda bile en az 4-5 gün idare edebiliyor.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    ne yapayım şimdi hocalar

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek

activefile diye bi program var 5800 için,  http://forum.dailymobile.se/index.php/topic,13691.0.html , buradan indirebilirsin , çalışan programları gösteriyo ctrl/alt/delete gibi bişe , yükle bak hangi programlar çalışıyo , o an için kullanmadıklarını kapa, bi ara bendede yavaşladı bununla baktım bi sürü yüklediğim geyik şeler arka planda çalışıyomuş.

birde bu versiyon yüklemeleri bende hiç bi yavaşlatma yapmadı . v50 kullanıyorum şu anda, şarjı bitirende arkadaşın dediği gibi bi uygulamadır muhtemelen.

Toplam Hit: 3627 Toplam Mesaj: 7