Nokia 6260 İçin Video Programı Olan ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snak
    snak's avatar
    Erkek

kardeşlerim bende nokia 6260 var bilmem bilirmisiniz bu telefon video izlerken tam ekran ozelliği yok şimdi bunu bi programla yapabilrmiyiz yapabilrsek hangi program hele bide o program sizde varsa upload ederseniz çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim

beni kaybetmek için uğraşanı ben kaznmak için uğraşmam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    ahanda aynı icattan bendede var ama eskidi telf artık ya videoyu küçük izliom bende aradım bulamadım program :(

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Elimde var ama virmem :D bak smartmovie diye arat kamyonla bulursun,şimdi arşivden bulmam çok zor.O programı telefona kuruyosun,bide pcye çevirici kuruyosun.Kullanımını öğrenirsin,kolay bişey zaten,ama direk serial girmekle olmuyo,önce serial teldekine giriyon,sonra pcdekinin bi kodu var onu tele girip başka bi kod alıyon pcyide fulllüyon.Filmlerini aviye çevirip tele atıyosun,full ekran süper görüntüyle izliyosun.Uzun yolculuklarda süper oluyo ;) başka programlarda var 3.gpyi full ekran izlemek için ama smartmovie görüntü kalitesi yönünden kesinlikle kullanman gereken bi program :)

Söz gümüşse, altın paradır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

http://dosyam.net/?id=wg49v5

ayrıca 6260 a laf edeni vururum symbian telefonlarda bunun üzerine telefon yoktur her türlü symbian arşivi vardır isteyen varsa söleyebilir

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snak
    snak's avatar
    Erkek
    sunyy2003 saol kardeşim işime yaradı ama bişey dicem sence güzel olabilir ama bide düşün sadece 3.5mm lensi olan ve sonuna kadar sesini açtığında sesi çatlatan bi telefonu naıl savunuyorsun see bilirsin ama bence laf edeni vurcak kadar değerli bişey deyil ama bu benim düşüncem

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    hacı hem kızılötesi hem radyo olan az sayıdaki symbian lardandır symbian benim için çok değerli deki neden ben telefonumu kumanda olarak tan tutta (tv kumandası) msn ne bilim flash sms gibi + videolu olarak anlattığım bir olay var kibluetooht kullanarak adsl üzerinden beleş gprs kullanıyorum telefonumda 30 ayakın program var evet kamerası ve sesi kötü haklısın ama benim fotoğraf makinam var ayrıca müziği de kulaklık ile dinliyorum ayrıca fiyat performans olarak düşün ben bir gün telimi değiştirirsem bunun yerini sadece pda lar filan doldurur diye düşünüyorum

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snak
    snak's avatar
    Erkek

ne dersen de be bu telefondan yinede yoşlanmıyorumm :D:D:D:D

ama kullanıyorum

Toplam Hit: 4612 Toplam Mesaj: 7