folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Nokia 6260"Im Düştü :S Açılıyor Ekrana Yazılar Vs. Gelmiyor

Nokia 6260"Im Düştü :S Açılıyor Ekrana Yazılar Vs. Gelmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    Merhaba arkada$lar..
    bugün nokia 6260'ımı 1. kattan dü$ürdüm ve telefon merdivenlerden seke seke en a$agı kadar gitti dustugunde telefon açıktı ama dustukten sonra kapanmıştı
    neyse tekrar açmaya calı$tım acılıyor ama sadece beyaz ekran cıkıyor o kadar ba$ka ne yazı , ne nokia logosu nede ses geliyor tekrarda kapanabiliyor.
    Herhangi bir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Tesekkurler.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    Bu arada 6260 şöyle bişii ;

6260

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

Allah ım 6260 dedin anılarımı depreştirdin.. unutamadım o telefonu hala.. ne biçim havası vardı bea gerçi hala çalışıo şu an elimde bakınıyorum. Baya bi kullandım şaka maka bende çok düşürdüm bi keresinde o dönen kısmını kelebek bıçaklar gibi sallaıodum elimden fırladı 5 metre öteye yere düştü kapandı falan sonra aynen dewam..yalnız cok sağlam telefon yani iyiki almışım dediğim tek telefon belkide off senin derdi unuttuk :)

kardeş her telefon gibi içinde bi etkileşim olmuştur içini açacak falan değilsin tabide iki salla vur falan belki işe yarar hoyrat davranacan ona :) ya da garantiye al en yakın telefoncuya yarın bi götür incelesin tanıdık olsun para istemesin tabi yapılmayacak bi sorunu yoktur geçmiş olsun kolay gelsin

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    Evet eray dogru soyluyorsun cok saglam telefon :D
    dediğin şeyleri yapdım zaten :D wurdum falanda gene işe yaramadı neyse ba$ka cozumu olan yoksa mecbur telefoncuya goturcez..

Edit : Wuahahah :D yazdıgın mesaj üzerine cok sert bicimde wurdum telefona düzeldi :W :D Tesekkurler.. :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

:) hala kullandığım telim hatta şu an elimde yaklaşık 30 pro yüklü telde  :) süper özellikler ile mükemmel telim 3 tel var elimde w810 6260 2610 :)

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    bazı sitelerde , forum icerisinde fan falan kuruluyorya bizdemi kursak acaba ? :D
    6260 Fan klap :P :D

Toplam Hit: 1498 Toplam Mesaj: 6