Nokia 6260"Im Düştü :S Açılıyor Ekrana Yazılar Vs. Gelmiyor
-
Merhaba arkada$lar..
bugün nokia 6260'ımı 1. kattan dü$ürdüm ve telefon merdivenlerden seke seke en a$agı kadar gitti dustugunde telefon açıktı ama dustukten sonra kapanmıştı
neyse tekrar açmaya calı$tım acılıyor ama sadece beyaz ekran cıkıyor o kadar ba$ka ne yazı , ne nokia logosu nede ses geliyor tekrarda kapanabiliyor.
Herhangi bir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Tesekkurler. -
Bu arada 6260 şöyle bişii ;
-
Allah ım 6260 dedin anılarımı depreştirdin.. unutamadım o telefonu hala.. ne biçim havası vardı bea gerçi hala çalışıo şu an elimde bakınıyorum. Baya bi kullandım şaka maka bende çok düşürdüm bi keresinde o dönen kısmını kelebek bıçaklar gibi sallaıodum elimden fırladı 5 metre öteye yere düştü kapandı falan sonra aynen dewam..yalnız cok sağlam telefon yani iyiki almışım dediğim tek telefon belkide off senin derdi unuttuk :)
kardeş her telefon gibi içinde bi etkileşim olmuştur içini açacak falan değilsin tabide iki salla vur falan belki işe yarar hoyrat davranacan ona :) ya da garantiye al en yakın telefoncuya yarın bi götür incelesin tanıdık olsun para istemesin tabi yapılmayacak bi sorunu yoktur geçmiş olsun kolay gelsin
-
Evet eray dogru soyluyorsun cok saglam telefon :D
dediğin şeyleri yapdım zaten :D wurdum falanda gene işe yaramadı neyse ba$ka cozumu olan yoksa mecbur telefoncuya goturcez..
Edit : Wuahahah :D yazdıgın mesaj üzerine cok sert bicimde wurdum telefona düzeldi :W :D Tesekkurler.. :D -
:) hala kullandığım telim hatta şu an elimde yaklaşık 30 pro yüklü telde :) süper özellikler ile mükemmel telim 3 tel var elimde w810 6260 2610 :)
-
bazı sitelerde , forum icerisinde fan falan kuruluyorya bizdemi kursak acaba ? :D
6260 Fan klap :P :D