Nokia 6300 Güvenlik Kodu Sorunu(Yardım)
-
arkadaşlar telefonumun güvenlik kodu şifresini ya unuttum ya da elimde olmayan nedenlerden dolayı başkası deiştirmiş olabilir :| mesajlarımı okuyamıyorum..bilen birileri varsa yardım lütfen...şifre nasıl kırılır?
-
güvenlik kodunu değiştirirken pin kodu sorması gerekiyo bildiğim pin1 pin2 le olması lazım dene olmadı fabrika ayarlarına dön dicem mesajlarda gitçek =O)
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
güvenlik kodunu değiştirirken pin kodu sorması gerekiyo bildiğim pin1 pin2 le olması lazım dene olmadı fabrika ayarlarına dön dicem mesajlarda gitçek =O)
hocam telefonun fonksiyonlarına giremiyorum ki...mutlaka ve mutlaka güvenlik şifresini(tuş kilidi için) girmem gerek!.. -
birader bildiğimiz güvenlik kodu ise master kod yardımıyla bul forumda var bulamazsan googleda arattır çıkar
-
onumu bunu boşverde 6300 almayı düşünüom memnunmusun şarjından şikayetci millet. ne kadar gidio ( fazla telle konuşan biriyim bekleme deil konuşma süresini söle ) :D
-
nickimyok bunu yazdı:
onumu bunu boşverde 6300 almayı düşünüom memnunmusun şarjından şikayetci millet. ne kadar gidio ( fazla telle konuşan biriyim bekleme deil konuşma süresini söle ) :D
-----------------------------özelliklerinden memnun alan bi arkadaş fakat şarjından yakınıyor.. ona eş değer ericsonun bi teli vardı modelini bilmiyom
onun daha iyi oldğnu sölüolar ona bi bak
Toplam Hit: 9881 Toplam Mesaj: 6