Nokia 6300 Msn
-
sevgili müritler; tüm aramalarıma rağmen 6300 için msn programı bulamadım. elinde olan-bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?
-
http://rapidshare.com/files/67872933...enger.rar.html
hoca ; vodafone müşteri hizmetlerini arıyorsun sana cep telefonundan girmen için telefonun ayarlarını yolluyorlar. 100 kb bir kontör olan ayarları isteyeceksin. Ayarlar geldikten sonra programı telefonun istediğin yerine atabilirsin illede uygulamalara atmanıza gerek yok.Attıktan sonra programı aç ve ayarlardan edit account seçeneğine girip hesap bilgilerini gir.Mail adresini yaz sonra aşağı inip şifreni yaz.Not : şifre bölümünde şifrenin içersinde rakamlarda varsa sayı moduna almayın unutmayın. şifre bölümünde yanlış yaparsanız bağlanamazsınız.
hesap bilgilerini girdikten sonra ok diyorsun msn yazısının karşısında bir tik işareti çıkıyor. sonra yapacağınız sign in sekmesini tıklamak. 6300 telefonum olmadığı için bu modele göre kullanan vodafone kullanıcılar için kontörde gitmiyormuş. Turkcell hat kullanan arkadaşlar ise yukardaki işlemleri yaptığında müşteri hizmetlerini arayıp cepten msn gireceğini belirt turkcell müşteri hizmetleride bir ayar yolluyor ve girebiliyorsunuz.
Not 2 : vodafone kullanan arkadaşlarda bazen sorun olabiliyor gprs bağlantısı sağlanamıyorsa ekranın sol üst köşesinde G simgesi çıkmıyorsa gprs bağlantısı yoktur. vodafone sanırım genelde akşam saatlerinde bazen girmiyormuş. bilginize...
ben cepte msn kullanmıyorum ama yukardaki anlattıklarım başka bir arkadaşın cep telefonu için yardımcı olmuştum yaptıklarımı aynen buraya aktardım. kolay gelsin denemekte fayda var...
-
-En çok kullanılan ve en az kontör harcayan messenger uygulaması.
-Program Java'dır ve Midp2.0 altyapısına sahip bütün marka ve modellerde çalışabilir.
Gelelim özelliklere ;
-Mig33 kullanıcılarına titreşim gönderebilirsiniz.
-Resim gönderme fonksiyonu eklenmiş. ( Drekt kameradan çekebilir ya da telefonunuzda olan bir resmi gönderebilirsiniz. )
-Görsellik için birçok yeni Smilei eklenmiş ve arayüzleri değiştirilmiş. Modern bir görüntü var.
-Çevrimdışı olarak hesabınıza girebilirsiniz.
-3.02'de varolan en büyük hata ( Yazıların sığmaması ve enine olarak ekrandan taşması ) düzeltilmiş.
Şu anda en iyi java messenger yazılımı budur bence. -
seriouserror bunu yazdı:
-----------------------------
sevgili müritler; tüm aramalarıma rağmen 6300 için msn programı bulamadım. elinde olan-bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?
-----------------------------demekki iyi arayamamıssın mig33 uygulamasını bizzat ben verdim forumda