Nokia 6630 Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

elimde 6630 telvar 4 rakam ı tuşu çalışmıyor tuşa bikaç sefer üst üste basınca çalışıyor bir süre sonra yine aynı şekilde çalışmıyor

tuş takımının altındaki plastiği söküp temizledim bi sonuç alamadım 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek
    tus takımını degistir...

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek
    çok kullandım 6630 süper bi telefondu.. yeni gözdem n95 :D   kardeş plastigi temizlemişsin dedigi gibi orjinal bi tuş takımı al çakmaar iyi olmuyor kalas gibi oluyor ..

Dur be kadınnnn....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

A_REX bunu yazdı:
    -----------------------------
    çok kullandım 6630 süper bi telefondu.. yeni gözdem n95 :D   kardeş plastigi temizlemişsin dedigi gibi orjinal bi tuş takımı al çakmaar iyi olmuyor kalas gibi oluyor ..

sorunun tuş takımından  olduğunu sanmıyorum daha çok tuş takımının altındaki baskı devre kartının bağlantılarındaymış gibi bir izlenimim var bi telefoncu ya

gösterdim entegre muhabbeti yapınca aman dokunma dedim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek
    goldfinger bunu yazdı:

A_REX bunu yazdı:

sorunun tuş takımından  olduğunu sanmıyorum daha çok tuş takımının altındaki baskı devre kartının bağlantılarındaymış gibi bir izlenimim var bi telefoncu ya

gösterdim entegre muhabbeti yapınca aman dokunma dedim

genelde problem açma kapama tuşundan çıkar ama o telefonlarda tekrar bi temizle kolanyayla falan..

Dur be kadınnnn....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    goldfinger bunu yazdı:

elimde 6630 telvar 4 rakam ı tuşu çalışmıyor tuşa bikaç sefer üst üste basınca çalışıyor bir süre sonra yine aynı şekilde çalışmıyor

tuş takımının altındaki plastiği söküp temizledim bi sonuç alamadım 

tuş takımı değil içindekini değişio, telefon tamircileri yapabilio ama bazen tuş takımını değişincede çalışıyormuş..  2gün önce amcamın yanına tuşlar çalışmıyor diye birisi geldi içindeki bir zımbırtısını değişti 15ytl cükka yaptı ordan da biliorum :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    felixmagat
    felixmagat's avatar
    Erkek
    ön kapağı çıkar tus takımının altında beyaz bi kağıt var onuda biraz çıkar ve o baskı devreye basan oskitlenmeyi temizle düzelir..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    bende kullanıyorum güzel telefondur.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

telefoncuların kullandığı tekniği yazayım..

eline bir fırça (boya fırçası, diş fırçası v.s.) ve bir şişe tiner al. Teli sök, tuş takımlarının olduğu elektronik devreyi çıkart. tuş takımının altındaki kısmı fırçayı tinere batırarak sil.Bu şekilde oksitlenme giderilir. Telefoncular bu şekilde telefonları  temizler. Aramızda kalsın :)

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    verruckt
    verruckt's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    bende kullanıyorum güzel telefondur.

ben kardesıme wermıstım caldırmıs angut.. ne uzulmustum ya.bayılıodum telefona. harbıden guzeldı

tabi asıl soruya cewap olmadı ama 6630 u gorunce daldım konuya :D

Zencinin malı züğürtün çenesini yorar
Toplam Hit: 1678 Toplam Mesaj: 10