Nokia 6630 Yardım
-
elimde 6630 telvar 4 rakam ı tuşu çalışmıyor tuşa bikaç sefer üst üste basınca çalışıyor bir süre sonra yine aynı şekilde çalışmıyor
tuş takımının altındaki plastiği söküp temizledim bi sonuç alamadım
-
tus takımını degistir...
-
çok kullandım 6630 süper bi telefondu.. yeni gözdem n95 :D kardeş plastigi temizlemişsin dedigi gibi orjinal bi tuş takımı al çakmaar iyi olmuyor kalas gibi oluyor ..
-
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------
çok kullandım 6630 süper bi telefondu.. yeni gözdem n95 :D kardeş plastigi temizlemişsin dedigi gibi orjinal bi tuş takımı al çakmaar iyi olmuyor kalas gibi oluyor ..
-----------------------------sorunun tuş takımından olduğunu sanmıyorum daha çok tuş takımının altındaki baskı devre kartının bağlantılarındaymış gibi bir izlenimim var bi telefoncu ya
gösterdim entegre muhabbeti yapınca aman dokunma dedim
-
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------A_REX bunu yazdı:
-----------------------------sorunun tuş takımından olduğunu sanmıyorum daha çok tuş takımının altındaki baskı devre kartının bağlantılarındaymış gibi bir izlenimim var bi telefoncu ya
gösterdim entegre muhabbeti yapınca aman dokunma dedim
genelde problem açma kapama tuşundan çıkar ama o telefonlarda tekrar bi temizle kolanyayla falan.. -
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------elimde 6630 telvar 4 rakam ı tuşu çalışmıyor tuşa bikaç sefer üst üste basınca çalışıyor bir süre sonra yine aynı şekilde çalışmıyor
tuş takımının altındaki plastiği söküp temizledim bi sonuç alamadım
-----------------------------tuş takımı değil içindekini değişio, telefon tamircileri yapabilio ama bazen tuş takımını değişincede çalışıyormuş.. 2gün önce amcamın yanına tuşlar çalışmıyor diye birisi geldi içindeki bir zımbırtısını değişti 15ytl cükka yaptı ordan da biliorum :)
-
ön kapağı çıkar tus takımının altında beyaz bi kağıt var onuda biraz çıkar ve o baskı devreye basan oskitlenmeyi temizle düzelir..
-
bende kullanıyorum güzel telefondur.
-
telefoncuların kullandığı tekniği yazayım..
eline bir fırça (boya fırçası, diş fırçası v.s.) ve bir şişe tiner al. Teli sök, tuş takımlarının olduğu elektronik devreyi çıkart. tuş takımının altındaki kısmı fırçayı tinere batırarak sil.Bu şekilde oksitlenme giderilir. Telefoncular bu şekilde telefonları temizler. Aramızda kalsın :)
-
SyspioniC bunu yazdı:
bende kullanıyorum güzel telefondur.
-----------------------------ben kardesıme wermıstım caldırmıs angut.. ne uzulmustum ya.bayılıodum telefona. harbıden guzeldı
tabi asıl soruya cewap olmadı ama 6630 u gorunce daldım konuya :D