folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Nokia 7600 "Enter Restriction Code" ?



Nokia 7600 "Enter Restriction Code" ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ted
    ted's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Aralık/2003
    Erkek

    Selam


    Abim İngilterede  elden düşme nokia 7600 almış.Herhalde çalıntımı nedir ucuza almış işte...Lakin orada çalıntı telefonlar gsm şebeke hattı üzerinde ID numaraları üzerinden kilitleniyormuş.Abim burda ucuza bi adamdan aldım ama  kullanamıyoruz dedi ve bana gönderdi.Şimdi telefon elimde ben kartımı takınca pinkodunu istiyor sonra kodu girince bu sefer karşıma "enter restriction code:"diye bi yazı çıkıyor bu kodu nasıl kırabilirim veya yöntemi nedir?Elinizde nokia7600 için hazır kod varmı? Bunun için bir program indirip bilgisayarıma telefonu bağlayarak kodu kırmammı gerekli?   


    Saygılarımla...

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4got10
    4got10's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Ekim/2003
    Erkek

    biliyorum.ayni sorun bende de oldu.vallai kibrista olmadi prob. geri gönderdim bu isi yapan adamla ve sifresi kirilmis olaninin aldim.telefoncuya sor mutlaka yapilir.


    bi de ben full aksesuar ve 0 ald1m telefonu.tek farki kutunun icinde diil de posette geldi cd si, data kablosuherseyi var.450 milyona ald1m ben.kacak o9larak.abin kaca almis?

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ted
    ted's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Aralık/2003
    Erkek

    Yanlış hatırlamıyorsam 20 sterline almış...çalıntıdır kesin...Çünkü orada çalıntı telefonları şebeke yoluyla ID numarası üzerinden hemencecik kitliyorlarmış'ki başkaları kullanmasın.Abimde dedi olum burada kullanılmıyo al sana telefon türkiyede açtırısın rahat rahat kullanırsın dedi...Her halde kadıköyde bir telefoncuya versem 10.000.000'a açtırılar büyük ihtimalle.Ha gerçi internetten bişiyler buldum ama bana verilen kodlar hep harf içeriyor.Bende telefona bu harfleri giremiyorum sadece sayı kabul ediyor(serial'ı istediği kısıma) Hani eğer bunun internetten bulma yöntemi felan varsa deneyeyim dedim belki işe yarar.Ama zannedersem tek yolu işinin ehli bir telefoncuda açtırmak..

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4got10
    4got10's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Ekim/2003
    Erkek
    moralimi bozdun leynn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Kayıt Tarihi: 23/Mart/2003
    Erkek
    git telefoncuya ver bi 15 milyon versiyon atsınlar. düzelir.

    Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ted
    ted's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Aralık/2003
    Erkek
    Arakadaşlar yardımınız için sağolun.renegadealien dediğin gibi gittim yaptım .Çok şükür açıldı ...
Toplam Hit: 3055 Toplam Mesaj: 6