Nokia 8890 Araniyor
-
arkadaslar elinde bu telefondan varsa temiz ve calisiyor ise telefona talibim pazarlik yapilir
-
-
hacı bu kadar eski bir modeli napcan?
-
Nokia nin her modeli bir kitle için üretilmistir. 88 seriside prestij sahibi insanlar için üretilmis telefonlarin basinda gelir.
Bu yüzden pahali ve de kompleks bir tasarimi var bozuldugunda tamiri cok saglikli olmuyor. bunun yaninda bu kadar eski ve karmasik yapili bir telefonun günümüze kadar saglam gelecegini sanmiyorum.
Rastgele..
umarim saglam bulabilirsin. ama dikkat etmende de fayda var. kaportaya bakipta aldanma :)
-
offf hocmm bu telefon hastalık yaaa superr ıns saglam bulursunnnda kullanırsın :D
-
-
Telefon guzel temiz gorunuyor ve hicbir telefoncu 75 TL satmaz. Kapak aktif kapak .Telefonu cevaplarken ister yes tusuna basarsiniz dilerseniz de kapagi assagi kaydirabilirsiniz .Ben 1 sene kullandim bu telefonu tek sorunu cekmeme problemi .Ornegin bir mekanda arka ya da ic taraflardaysaniz telefon cekmiyor .Benin telefondan kaynaklanan bi problem diye dusunmeyin ayni ayardaki telefonlarda cekmiyordu . Cin mali istersen yeni 8900 cikti cok guzel ve ince .Almayi dusunuyorum sahsen 2. telefon olarak .
Toplam Hit: 1245 Toplam Mesaj: 7