Nokia Da Kullaklıkdan Müzik Degişme ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Nokia 6630 kullanicisiyim benim sorum şu olucak telefonumda müzik dinlerken kullaklıgin butonundan nasil müzik degişebilirim ?

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

bychaos bunu yazdı:
    -----------------------------

Nokia 6630 kullanicisiyim benim sorum şu olucak telefonumda müzik dinlerken kullaklıgin butonundan nasil müzik degişebilirim ?

-----------------------------

onun için özel nokıanın kulaklıkları var sesi  açıp kapatabilir ve çalan parçaları ileri,geri ,sonraki veya bir önceki olarka değiştirebilmen için tasarlanmış arkadaşımda bir  tane var ama nereden bulabilirsin bilemem

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

6630a stereo kulaklık felan aldım ama yalan ya çalışmıyo o tuşlar çalma listesi yapcaksın anca öyle arka arkaya değişik parçalar felan dinleyebiliyosun

telefoncuya git stereo kulaklık istiyorum de büyük ihtimal 5-6-7milyon olan kulaklırdan satmaya kalkıcak alma orjinal kulaklık istiyorum de fiyatı 15 felan oluyo :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
Toplam Hit: 907 Toplam Mesaj: 3