Nokia E-65
-
ya hiç öyle tel güncellemedir felan uğraşmam sıkça duyuyodum herkes güncellio felan neyse bende deniyim dedim taktım 1. versiyonunu kullanıyomuşum sürümün 3. versiyonu çıkmış hadi güncelliyim dedim güncelledim herşey güzel telefon açılıyo tabirzaizse masaüstü geldikten sonra inistall yazıo 5 dk ya yakın bekletio sonra düzeliyo normal kullanabiliorum ama her açtığımda bu böyle varmıdır bilgisi olan?
-
Hoca sen naptın ya :| Keşke telefoncuya falan danışıp da yapsaydın bu işi :|
-
donanımhaberde felan baktım herkes rahatça yapmış zaten nokia pc suite sayesinde çocuk bile yapabilio da böyle bi hata olması canımı sıktı pazar günümün içine ediceğe benzio
-
hacı bende gaza gelıp benım 6300 a yaptım gecen ay aynısını
lakın bende teldekı TR destegı gıttı suan ing fransızca almanca portekızce arapca dıl destegı var Tr yok sanırım yanlıs updatei kurdum
dun telcıye gıttım bole bole oldu ne kadar TR destegı yuklersınız dedım 20 ytl fıyat cektı kalsın abı dedım ıng ım ıyı allaha sukur sorun olmuyor
bence telde bı sorun yoksa hıc ugrasmayın guncelleme felan dursun durduqu yerde :)
sonra tatsız suprızlerle karsılasabılıyorsunuz :)
-
6620 ye yapılabiliomu haberi olan var mı, hangi siteden bakıosunuz firmware için???
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------
6620 ye yapılabiliomu haberi olan var mı, hangi siteden bakıosunuz firmware için???
-----------------------------nokia pc suite in yenisini indir orda var menüde teli bağlıon kabloyla basıosun o uygun olanı varsa bulup indirip kuruo
-
hoca elektirik-elektronik şans işidir..
yani alıyorsunda şans.
Benim e65 im var kral telefon 8-9 gün şarjı gidiyor konuşuyorum, müzik dinliyorum bide..
Kafelerde internete flana giriyorum :) normalde tavsiye ederim.
-
bende tavsiye ediyorum benmkide aynı 1 hafta şarjı gidio orta kullanımda
wirelessi çok ii felan filanda işte bi güncelliyim dedim bok ettim hoca :)