folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Nokia E63 Versiyon Düşürme Yapabilen Var Mı?

Nokia E63 Versiyon Düşürme Yapabilen Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    Telefonu ovi ile güncelledim, v500 sürümü yüklendi.
    nasıl berbat bir sürüm anlatamam.bende downgrade yapmak istiyorum. fakat versiyon düşürme hakkında hiç yazı bulamadım.

elimde usb kablom var sadece. birazdan phoneix ile 501'e güncellemeyi düşünüyorum.

KVK'ya yada bu işten iyi anlayan birisine versem düşürebilir mi, yani böyle bir olay var mı?deneyen bilen...

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek

Versiyon düşürme olabileceğini sanmıyorum en azından böyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum.Servise vermek dışında tabi, onlar hallediyorlar..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

hiç kullanmadım ama  sana bir fikir...

Telefona hard format at ilk haline dönsün sonra istedigin sürüme kadar tekrar güncelle... Olay budur hacım işletim sistemini bilmiyorum teli hiç görmedim N 95 de down grade bu şekilde yapılıyor...

Dur be kadınnnn....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    A_REX bunu yazdı:
    -----------------------------

hiç kullanmadım ama  sana bir fikir...

Telefona hard format at ilk haline dönsün sonra istedigin sürüme kadar tekrar güncelle... Olay budur hacım işletim sistemini bilmiyorum teli hiç görmedim N 95 de down grade bu şekilde yapılıyor...

hardformat attığımda eski versiyona dönmez diye biliyorum ben :S gerçi hiç güncellenmiş telefona hardformat atmadım.ne kaybederim ki..

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

hard format at sen dene sbiyanmış işletim sistemi zaten at dedigimi yap denersin olmazsada :)  ama olacak :D  

Dur be kadınnnn....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    A_REX bunu yazdı:

hard format at sen dene sbiyanmış işletim sistemi zaten at dedigimi yap denersin olmazsada :)  ama olacak :D  

alıp o 3 tuşa basmamak için zor tutuyorum :D
    şu an 501.21 versiyonunu indiriyorum. onu yüklemeye çalışıcam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    format çözüm olmadı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

neden berbat dıyorsun koklu degısıkler mı var bendede e63 var ama guncellemedım

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    phoneix ile 501 yükledim ama türkçesi yok. telefon ingilizcede kaldı. kafayı yiycem

sendekinin versiyonu kaç yazıyor? *#0000# yapınca

ayrıca phoneix ile versiyon düşüremiyormuşuz :S

Toplam Hit: 1610 Toplam Mesaj: 9