Nokia E71

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exTreMe
    exTreMe's avatar
    Erkek

nokia e 71 kullanan arkadaslar varsa nasil yazilimlar yuklenmelidir freeware oyunlar nerden indirlir telefonun arti eksi yonlerini yazarsa sevinirim simdiden tesekkurler...

F<ornication U<nder C<ontrol of the K<ing :Pp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çok genel bi bilgi istemişsin hani her türlü bilgiyi edinmen açısından cep fprumlarını gezmeni tavsiye ederim.

Telefon incelemesini donanimhaber den ilgili yazılım versiyon güncelleştirmelerini falan felan maxicep den araştırmanı öneririm

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exTreMe
    exTreMe's avatar
    Erkek

tesekkurler yararli seyler buldum

kullanan varsa deneyimlerini soyleyebilirler diye yazmistim

tel bana bakio ben ona bi dunya ozellik var cozucez du bakalim :)

F<ornication U<nder C<ontrol of the K<ing :Pp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ben e71 kullanıyorum.e65 ten sorna ses konusunda biraz veirmsiz ama diğer konularda güzel.Kamerasıda biraz garip geldi fakat sağlamlığı on numara.

Kaç kez elimden düşürdüm birşey olmadı oda yetmezmiş gibi yunusla giderken yunusun içinde birikmiş 1 karış suyun içerisine düşürdüm müzik çalıyordu düşürdüm çıkarttığımda hala çalıyordu hemen kapattım eve geldim kuruladım falan hiç bir sorun yok.

Ben 1100, 3310, e65 kullandım nokiadan en sağlamı sanıyorum e71 çok sağlam çok güzel.Cep bilgisayarı ve telefon karışımı özel birşey.

HEa karizma mı diyorsun ?

Çıkartıp masaya koyduğumda herkezin gözü kalıyor ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

ben e71 kullanıyorum.e65 ten sorna ses konusunda biraz veirmsiz ama diğer konularda güzel.Kamerasıda biraz garip geldi fakat sağlamlığı on numara.

Kaç kez elimden düşürdüm birşey olmadı oda yetmezmiş gibi yunusla giderken yunusun içinde birikmiş 1 karış suyun içerisine düşürdüm müzik çalıyordu düşürdüm çıkarttığımda hala çalıyordu hemen kapattım eve geldim kuruladım falan hiç bir sorun yok.

Ben 1100, 3310, e65 kullandım nokiadan en sağlamı sanıyorum e71 çok sağlam çok güzel.Cep bilgisayarı ve telefon karışımı özel birşey.

HEa karizma mı diyorsun ?

Çıkartıp masaya koyduğumda herkezin gözü kalıyor ;)

-----------------------------

hocam fiyat nedir yeni bi tel alıcam bende hoş gözüktü  sağlamlıktan başka artısı warmı ve fiyatı nedr bilgi werirsen mutlu olurum 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    hoca ben memnunum bildiğin bilgisayar gii de başka artısı derken ne olsun ki ? Benim için sağlam ve dayanıklı olması yeterdi e onlar fazlasıyla var.

bin ytl..
Toplam Hit: 1534 Toplam Mesaj: 6