Nokia E71 İçin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aref
    aref's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.Nokia e71 cep telefonum için önerdiğiniz uygulama ,program,oyun vs. İsimlerini ve ne işe yaradıklarını yazıp (mümkünse direkt link verirseniz) indirebileceğim sağlam bir site adresi önerirseniz müteşekkir olurum. iyi akşamlar..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Siteyle uzaktan yakından bağlantım yoktur ancak maxicep.com'da güzel şeyler var.Ben telefonu hackletmediğim için henüz deneyemedim.Ovi store'dan indirdiğim beleş şeyler de fena sayılmaz.Joiku var,telefonu kablosuz bağlantı noktasına haline getiren.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Selamlar,

yardımcı olalım elbette de, öncelikle birkaç husus var:
    1. Telefonu ne zaman aldın?
    2. 21 Haziran'dan önce aldıysan, hangi firmware yüklü? v500.x mi?
    3. Üstteki sorulara istinaden, sertifikan var mı?
    4. HelloOx vs. uyguladın mı telefona?

Bir de, uygulama+işlev değil de, sen hangi amaçlar için yazılım aradığını söylersen daha kesin sonuca erişirsin.

Twitter: @CanKirca
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aref
    aref's avatar
    Erkek
    inanırmısın hiç birine cevap veremeyeceğim çünkü telefonu yurt dışına gidiyor olan bir arkadaşımdan aldım.tek bildiğim 1yıl daha garanti süresinin daha bulunması.ovi diye bir uygulama var ona giriş yaparak uygulama indiriyorum ama ufak tefek şeyler.mesela youtubeden video izlemeye çalışıyorum real player açılıyor ama bağlantı yapılamadı diyor.istediğim tahmin edebileceğeniz gibi kullanışlı işimi halledecek uygulamalar.örneğin el feneri , yutub video izleme , opera gibi cok fonksiyonlu şeyler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

whatsapp

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
Toplam Hit: 899 Toplam Mesaj: 5