Nokia E71 Usb Kabloyla Pc'ye Bağlanamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

htc cihazımın orjinal usb kablosunu takıyorum buna pc suite dosya aktarımı falan bişeyler çıkıyo pc suite seçiyorum arıyo arıyo yazılım bulamıyo telefonu nasıl halledicem bunu yazılım atmam lazım telefona

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bildiğim kadarıyla telefonun dilini ingilizce yapıp bağlayınca düzeliyo diye biliyom. dil ingilizce iken telefonu  pc suite ye tanıtıyorsun.

sonra telefonu türkçe yapıp devam ediyorsun bnde n70 vardı bu tarz birşeyler yapmıştım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

fabrika ayarlarına döndürdüm dil almanca oldu nerden türkçe yapıcam bulamıyorum internette arıyorum resmen çöplük olmuş hiçbişey yok amk :) deneyip yazıcam şimdi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

wilkommen ıbm lotus falan bişeyler var ekranda neye basarsam basayım gitmiyo

ayrıca pc suite seçtim telefonda hala pcde arıyo telefonu bulamıyo

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Bilgisayara takınca ekranda depolama diye bi seçenek gelmesi lazım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

yok hiç bi türlü bağlanmıyo

peki wlan üstünden telefondan yazılım güncelleştirmesi yapabilirmiyim bulamadım arıyorum yarım saattir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

çok önemliyse telefonunu pm le teamdan bağlanıp çözleim müdür

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

hocam nokia pc suite ve ayrıca nokia suite yazılımlarını kurdum

ayrı ayrı açıp denedim sonra ikisinide aynı anda açıp denedim yok olmuyo

kabloyu takın diyo yazılım bağlıyorum depolama vs çıkıyo pc suite seçiyorum ok diyorum hiç bi oynama yok

sonra bi sayfa kablonuzun uyumlu olup olmadığını kontrol edin vs yazıyo amk bi sony bi nokia amk çocukları sony'dede kendi kulaklığından başka kulaklık takamıyosun amk 3,5 mm girişi var bide,bu da benim kablomdan başka kablo kullanma diyo herhalde amk markaları allah belasını verdi ama batmadı daha amanakodum nokiası

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

yok hiç bi türlü bağlanmıyo

peki wlan üstünden telefondan yazılım güncelleştirmesi yapabilirmiyim bulamadım arıyorum yarım saattir

*#0000# yapınca seçeneklerde güncelle diye bi yer olması lazım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 1888 Toplam Mesaj: 9