Nokia E71 Usb Kabloyla Pc'ye Bağlanamıyorum
-
htc cihazımın orjinal usb kablosunu takıyorum buna pc suite dosya aktarımı falan bişeyler çıkıyo pc suite seçiyorum arıyo arıyo yazılım bulamıyo telefonu nasıl halledicem bunu yazılım atmam lazım telefona
-
bildiğim kadarıyla telefonun dilini ingilizce yapıp bağlayınca düzeliyo diye biliyom. dil ingilizce iken telefonu pc suite ye tanıtıyorsun.
sonra telefonu türkçe yapıp devam ediyorsun bnde n70 vardı bu tarz birşeyler yapmıştım -
fabrika ayarlarına döndürdüm dil almanca oldu nerden türkçe yapıcam bulamıyorum internette arıyorum resmen çöplük olmuş hiçbişey yok amk :) deneyip yazıcam şimdi
-
wilkommen ıbm lotus falan bişeyler var ekranda neye basarsam basayım gitmiyo
ayrıca pc suite seçtim telefonda hala pcde arıyo telefonu bulamıyo
-
Bilgisayara takınca ekranda depolama diye bi seçenek gelmesi lazım.
-
yok hiç bi türlü bağlanmıyo
peki wlan üstünden telefondan yazılım güncelleştirmesi yapabilirmiyim bulamadım arıyorum yarım saattir
-
çok önemliyse telefonunu pm le teamdan bağlanıp çözleim müdür
-
hocam nokia pc suite ve ayrıca nokia suite yazılımlarını kurdum
ayrı ayrı açıp denedim sonra ikisinide aynı anda açıp denedim yok olmuyo
kabloyu takın diyo yazılım bağlıyorum depolama vs çıkıyo pc suite seçiyorum ok diyorum hiç bi oynama yok
sonra bi sayfa kablonuzun uyumlu olup olmadığını kontrol edin vs yazıyo amk bi sony bi nokia amk çocukları sony'dede kendi kulaklığından başka kulaklık takamıyosun amk 3,5 mm girişi var bide,bu da benim kablomdan başka kablo kullanma diyo herhalde amk markaları allah belasını verdi ama batmadı daha amanakodum nokiası
-
Tnrsk bunu yazdı
yok hiç bi türlü bağlanmıyo
peki wlan üstünden telefondan yazılım güncelleştirmesi yapabilirmiyim bulamadım arıyorum yarım saattir
*#0000# yapınca seçeneklerde güncelle diye bi yer olması lazım.