Nokıa E72 - Samsung İ8910 HD Mi ?
-
Bi de sizden bi fikir alayım dedim. Sizce hangisi iyi dir veya kullanışlıdır. (Bu arada dokunmatik hiç kullanmadım :) )
Sizce hangisi ona göre alıcam.Çok kararsız kaldım ama E72 ye kafam yattı.Fiyat önemli değil.Buralarda cebin çekme sorunu oluyo.Samsungdan
çekiniyorm acıkcası.Hemde dokunmatikte sorun yasarım diye biraz korkuyorum.Hızlı ve kolay bişey olması lazım. Sizce ?
NOKIA E72 ( 4 GB HAFIZA KARTI HEDİYE )
SAMSUNG i8910 HD 16 GB ( 2 GB HAFIZA KARTI + ROUTE 66 NAVİGASYON YAZILIMI HEDİYE )

Karşılaştırmasıda burda :)

-
8 Mp olsada olsada kamerada önemli olan optiktir Nokia Carl Zeiss optiği kullanıyor gayette kaliteli. Önermiyorum Samsung telefonları açıkcası dokunmatik alacaksan İphone gibi duyarlı olsun derim.
-
Hacı samsung omnıanın özellkle çekmediğini vs duydum .. e 72 yi tek geçerim.. samsun dokunmatk ekrann üstüne dştümü işi btiomuş..
-
nokia dan şaşma abi başka bişey demiyorum |: 1 sene sonra ne demek istediğimi anlarsın hangisini alırsan al |:
8 yıldır bu işteyim şaşma |:
-
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı samsung omnıanın özellkle çekmediğini vs duydum .. e 72 yi tek geçerim.. samsun dokunmatk ekrann üstüne dştümü işi btiomuş..
-----------------------------dokunmatik yorumuna katılmıyorum.
samsung'un 400 liralık star modeli iphone'u aratmayan dokunmatik rahatlığına sahip.
ama nokia 5800'da anca ekrana basarak tepki alınıyor.
ancak bu modelin kalitesini bilemeyeceğim symbian işletim sistemi dokunmatik konusunda işleri değiştirebilir.
-
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------İşte bende ondan korkuyorm . Çemicek die :)
Hem daha ucuz .. Nokıadan da vazgeçmek istemiyorum.. :)
-
husnuweb bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
samsung'un 400 liralık star modeli iphone'u aratmayan dokunmatik rahatlığına sahip.
ancak bu modelin kalitesini bilemeyeceğim symbian işletim sistemi dokunmatik konusunda işleri değiştirebilir.
haklı olablirsin omnia kullanan arkdaşım söledi geçen telefonu dşürünce ben onun yalancısıyım.. ama çekmeme sorununa kefilim.. -
MUHRIP bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
haklı olablirsin omnia kullanan arkdaşım söledi geçen telefonu dşürünce ben onun yalancısıyım.. ama çekmeme sorununa kefilim..
-----------------------------evet dokunmatik pek gözüm kesmiyor ztnn herhalde E71 alırım :)
-
nokia iyidir hocam şimdiden güle güle kullan