folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Nokia E72 Ye Google Maps Yükleme Nasıl Yapılır?

Nokia E72 Ye Google Maps Yükleme Nasıl Yapılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Arkadaşlar mobil cihazlar konusunda biraz yeniyim ve de geriyim kusura bakmayın..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam Symbian öleli yıllar oluyor. O cihaza bir şey yüklenmez.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Hocam Symbian öleli yıllar oluyor. O cihaza bir şey yüklenmez.

işletim sisteminin geliştirilmesi durdurulunca olan programlar yüklenmiyor mu ?

@itcelik: e72 nin yanılmıyorsam içindeki symbian s60 v5 veya v3 olması lazım

şu an pc başında dğeilim bakamıyorum. symbian s60 google maps oalrak bakarsan bulabilirsin googleda bişiler. olmadı java versiyonu falan illaki vardır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Daha önce tonla Symbian cihaz kullandım. Bu telefonlara Nokia zamanında cimrilik yapıp işletim sistemini kaldıracak donanım koymamış. Durmadan reset atar kendine saçmalar vs. Doğru dürüst arama yapması bile mucize.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Hocam birkaç site buldum. Özellikle rusça olanın capsi var telefonda çalıştığına dair.

Yükleyip denemek lazım.

http://www.freewaresymbian.net/s60-3rd-edition-fp2-symbian-9-3+maps-download-1762-all-1-date.html

http://allnokia.ru/symbsoft/moreinfo-4705.htm

http://cepteam.net/konu-google-maps-v4-00-s60v3-symbian-os9-x.html

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Nokia suite indir, onun üzerinden güncelleme yapabilmen gerekiyor.

arbeit macht frei
Toplam Hit: 819 Toplam Mesaj: 6