Nokia Kilit Kodu Bulma Yardım !
-
Telefonun modeli e50. kilit kodunu bilmiyorum. her açıp kapattığımda kilit kodu soruyor. beş defa yanlış girince beş dakika sonra bloke kalkacak diyor ve telefonu yeniden açtığımda sorun düzeliyor. Güvenlik ayarlarında sim değişince telefonu kilitle olarak ayarlanmış. galiba bu yüzden böyle bi sorun var. Kilit kodunu bilmediğim için bu ayarı düzeltemiyorum. Hard format atmayı denedim yine düzelmedi... İmei den master code bulan siteler varmış denedim ama bu da işe yaramadı. bilenler varsa yardım ...
-
harbi ha.
e50 yi bilmiyorumda sanırsam o da s40dır. bu s40larda güvenlik kodu nasıl kırılıyor :W telefoncu 10 liraya kırıyomuş öyle zor bişey değildir heralde gidip 10 lira bayılayım :W
-
s40 değil , s60 os9.1 .
-
s60 forumda paylaşılmıştı dur bulayım :W
-
http://tahribat.com/Forum-Nokia-Guvenlik-Kodu-Kirma-S60-S60v3-6300-103805/1/nokia/
aha burada. Kolay gelsin. Konu dursun belki biride s40 ı anlatır. :W
-
bu konuyu açmadan önce denedim zaten onu olmadı :D
-
format atsan ?
-
vala telefoncuya götürüp format attırmayı diosan onu bilmiyorum yeniden yüklüolardır belki işletim sistemini. ben kendim denedim soft format bide hard format diye iki seçenek var. Hard formatta herşey silindi sıfır gibi oldu ama kilit kodu yine sıfırlanmadı :S
-
rebellisch55 bunu yazdı:
-----------------------------
vala telefoncuya götürüp format attırmayı diosan onu bilmiyorum yeniden yüklüolardır belki işletim sistemini. ben kendim denedim soft format bide hard format diye iki seçenek var. Hard formatta herşey silindi sıfır gibi oldu ama kilit kodu yine sıfırlanmadı :S
-----------------------------en temizi götür telefoncuya makineye bağlasınlar 5 dk sürmez