Nokia Lumia 520 Ucuz Dokunmatik Nereden Bulurum ?
-
iyi akşamlar gezegenimizin en kıymetli en nezih en şeker en tatlı en hoş insanları.
520 nin yan çıtası ile birlikte dokunmatiğini en ucuz nereden alablirim.?
abim sağolsun 520 verdi. dokunmatiğini yaptır kullan dedi.
durumum sıkıştık olduğu için fazla para vermek istemiyorum. onun için konu açtım. e 250 ile idare ediyorum :)
teşekürler.
aşağıda buldum fiyatı nasıl? yan çıtası ile birlikte gönderiyorlar. çıtasız almak istemiyorum dokunmatik camı çıtadan sökmesi çok zor olur diye.kırılablir.
-
acelesi yoksa, çinden sipariş ver hocam daha ucuzdur belki?
-
alibaba.com a baktım kafam basmadı.
birde çoğusu çıtasız oluyor. tr de ucuz buldum birkaçtane ama sitelere güvenmiyorum.
zaten kırık şekilde 1 haftadır kullanıyorum. buradan link atan olursa yada satan olursa direk alırım daha iyi olur diye düşündüm.
edit caps:
zalimadam tarafından 11/Eyl/14 00:23 tarihinde düzenlenmiştir
-
abi 520 yi yaptırtıktan sonra e 250 sağlamsa bana hediye edermisin yada satarmısın :)
tabi birine vermiceksen
-
işim çözülürse veririm tabi. ama kamerası çalışmıyor kızak bayağı yıpranmış hurdadan topladım idarelik
napacaksın ki e 250 ye ?
edit: bir link atın yahu . basayım sparişi. hiç yokmu uygun fiyat bilen ?
zalimadam tarafından 11/Eyl/14 01:36 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam yanlışım yoksa attığın linkte 35 lira civarı dokunmatik, daha ucuzunu bulabileceğini pek sanmıyorum
-
çok sevdiğim bi amcam var köyde sağolsun her isteğime koşturur benden rica etti bi kaç gün önce bulabilirmisin diye kötü felan olsa yeter ona alıştım anca dedi sen yazınca geldi aklıma bi an abi :)
bu arada senin istediğin tam olarak böyle bişey abi
Güvenilir satıcımı dersen Allah'ın çinlisine ne kefil olucam :)
Ama 3 kere malzeme almışlığım var. İkisi s3 mini dokunmatik ekranı + lcd paneliydi, biride s3 ekranıydı. Gayet güzel ürünlerdi sıkıntıda çıkartmadı bana.
şu sökme takma videosuda bonus olsun :)
http://www.youtube.com/watch?v=D6MQEuoZPTE
Piratebay tarafından 11/Eyl/14 02:06 tarihinde düzenlenmiştir -
399 tl den sattık 1 tane 520 spot ürünü 2 yıl garantili. geçmiş olsun hocam. ( bitti bu arada 520 bizde. )