Nokia Lumia 800 Telefonu TV Ye Baglayip....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

s.a.

Nokia Lumia 800 telefonu TV ye baglayip, Telefonun ekranini televizyona aktarma gibi bir olay soz konusumu ? Yani boyle birsey mumkun arkadaslar... Bi zahmet bilgisi olanlar bi cevap yazabilir mi...

Simdiden eyvallah

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

20 tl iyileri , harici güç istiyor yanlız. şarj aletini buna , bi ucunu telefona diğeride HDMI zaten.

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Eğer telefondaki videoları oynatmak istiyorsan kutusundan çıkan mini usb ile televizyona bağlayabilirsin.Televizyon telefonu usb gibi görüyor.Ben Android Samsung'umda öyle yapıyordum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bende 5800 var onda bile var o özellik :D

ama kablosunu bulmak zor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

hacilar peki su kablo olurmu sadece bunu taksak... ?? 

mustafacsn tarafından 14/Şub/13 13:09 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mYMusti
    mYMusti's avatar
    Erkek

hocam zamanında nokia 6220 vardı ve tv ye usb ile direk  bağlayıp ekranı tv ye aktara biliyordum ekstra bir şeye ihtiyaç duymuyordu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

peki suan bu telefonda oyle birsey yapabilir miyiz ? sadece bir kablo ile... ben yurt disindayim o yuzden hangi kabloyu alacagimi kestiremiyorum :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek

tv de dlna özelliği varsa kablosuz bağlayabilirsin hocam. tv ni ve cep telefonunu aynı modem üzerinden internete bağlıyosun. dlna oynatıcı açıyosun telefonundan cihaz arama işlemi tamamlandıktan sonra video mp3 ve resimlerini tv de görebiliyosun izleyebiliyosun. ps3 varsa onda da oluyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mYMusti
    mYMusti's avatar
    Erkek

hocam telefonun orj kablosu iş görür diye biliyorum en azından benim telefonda öyle oldu :) belki şimdi farklı bir durum vardır emin olamadım :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

kardeş kusura bakmada tv bağlama amacın ne yanlış anlama müzik ,video felan mı ?

boş
Toplam Hit: 2475 Toplam Mesaj: 10