Nokia Lumia 800 Telefonu TV Ye Baglayip....
-
s.a.
Nokia Lumia 800 telefonu TV ye baglayip, Telefonun ekranini televizyona aktarma gibi bir olay soz konusumu ? Yani boyle birsey mumkun arkadaslar... Bi zahmet bilgisi olanlar bi cevap yazabilir mi...
Simdiden eyvallah
-

20 tl iyileri , harici güç istiyor yanlız. şarj aletini buna , bi ucunu telefona diğeride HDMI zaten.
-
Eğer telefondaki videoları oynatmak istiyorsan kutusundan çıkan mini usb ile televizyona bağlayabilirsin.Televizyon telefonu usb gibi görüyor.Ben Android Samsung'umda öyle yapıyordum.
-
bende 5800 var onda bile var o özellik :D
ama kablosunu bulmak zor
-

hacilar peki su kablo olurmu sadece bunu taksak... ??
mustafacsn tarafından 14/Şub/13 13:09 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam zamanında nokia 6220 vardı ve tv ye usb ile direk bağlayıp ekranı tv ye aktara biliyordum ekstra bir şeye ihtiyaç duymuyordu
-
peki suan bu telefonda oyle birsey yapabilir miyiz ? sadece bir kablo ile... ben yurt disindayim o yuzden hangi kabloyu alacagimi kestiremiyorum :)
-
tv de dlna özelliği varsa kablosuz bağlayabilirsin hocam. tv ni ve cep telefonunu aynı modem üzerinden internete bağlıyosun. dlna oynatıcı açıyosun telefonundan cihaz arama işlemi tamamlandıktan sonra video mp3 ve resimlerini tv de görebiliyosun izleyebiliyosun. ps3 varsa onda da oluyor.
-
hocam telefonun orj kablosu iş görür diye biliyorum en azından benim telefonda öyle oldu :) belki şimdi farklı bir durum vardır emin olamadım :)
-
kardeş kusura bakmada tv bağlama amacın ne yanlış anlama müzik ,video felan mı ?