Nokia Lumia 920 - 21 Aralıkta Türkiyede
-
21 Aralık'ta Turkcell, Avea ve Nokia Shop kanallarıyla Türkiye genelinde satışa sunulacak olan Lumia 920 Windows Phone 8 işletim sistemini kullanıyor. Çift çekirdek 1.5 Ghz Krait işlemci, 4.5 inç IPS TFT ekran, 720×1280 piksel çözünürlük, Carl Zeiss optik teknolojili 8 megapikselli ve LED flaşlı arka kamera, 3G , kablosuz şarj teknolojisi ve 2000 mAh batarya Lumia 920 diğer özellikleri.
Lumia 820 nin özellikleri ise şöyle: Windows Phone 8 işletim sistemini kullanan cihaz 160 gram ağırlığında ve 4.3 inç'lik bir ekranı var. 1.5 GHz Qualcomm çift çekirdek işlemciden güç alan ve 8 megapiksel dahili kamera kullanan Lumia 820'nin dahili hafızası ise 8 GB. -
Lumia 920 zaten turkcell mağaza tarafından 12 kasım itibariyle satışa sunulmuştu. ilk alanlardan biri oldum hatta.
stoklar tükendi tükenecek avrupa da başta almanya olmak üzere stoklar tükenmiş bile. sadece beyaz ve siyah renkleri mevcut şuan.
http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Nokia-Nokia-Lumia-920/1004623/.html
-
Quetzalcoatl bunu yazdı
Lumia 920 zaten turkcell mağaza tarafından 12 kasım itibariyle satışa sunulmuştu. ilk alanlardan biri oldum hatta.
stoklar tükendi tükenecek avrupa da başta almanya olmak üzere stoklar tükenmiş bile. sadece beyaz ve siyah renkleri mevcut şuan.
http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Nokia-Nokia-Lumia-920/1004623/.html
Kardeş ben haberi blogdan almıştım oraya baktım sen yazdıktan sonra Hürriyet bugün basın toplantısı falan diye haber yapmış oradan almış blog. Bende baktım hürriyete buldum haber bugün girmiş :)
-
bugün sabah 9-12 arası Türkiye lansmanı yapıldı zaten.
12 kasım dan bugüne kadar sadece internet üzerinden turkcell tarafından satılıyordu. bugünden itibaren pek çok yerde görmek mümkün olacak.
-
komple bir telefon ve bence sektöre cok saglam bi giriş yapıcak lakin gel gör ki windows phone uygulama kısmında çıldırtacaktır milleti.
Marketin gelişmesi için baya bi zaman var ama diğer özellikleriyle kesinlikle albenisi olan bir telefon . belki bunu değilde 930 çıkarsa seneye onu düşünebilirim :) .
-
2-3 nesil daha bekleyin windows phone için.
-
iki nesil sonra nokia yine geçirmeye başlar fiyatlarıyla.
-
Mübarek android kullandıkdan sonra nokia'nın yüzüne bile bakmak istemedim :D şimdiki telefon modelim LG P920 bundan önce Nokia C5-03 vardı arada ucurumlar var
-
kablosuz şarj teknolojisi süpermiş gerisini sala gitsin bilgisayarda zaten yeteri kadar kafa yoruyoruz :))