Nokia Lumia 925 Almak İsteyen
-
arkadaşlar bugün tesadüfen gördüm 1 günlük olarak Nokia Lumia 925 fiyatı hepsiburadada piyasanın baya bi altına düşmüş kampanyaya girmiş 830 tl olmuş.ayrıca maximum karta da 75 tllik maxipuan veriyolarmış.tel ihtiyacı olan varsa bakabilir.
http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-lumia-925-16-gb/productDetails.aspx?productId=telcepnoklu925&categoryId=371946&SKU=TELCEPNOKLU925-G&propertychange=1
-
Biz de 1400 teleye aldıydık :(
-
Lumia serisinin en çok ısınan telefonu. Tasarımı hoşuma gidiyor. Kaldı ki Apple iPhone 6'da birebir kendisinden tasarım çalmıştır. Kenarları birebir Lumia 925. Bana soracak olursanız alınmaz. Param yok 500-600 lira param var diyorsanız gidin alın Windows Phone. Zira o paraya anca giriş seviyesi Android alınır oda kasar. Fakat tonla para verip üst seviye Windows Phone almanıza gerek yok. Windows Phone Symbian'ın devamı gibi bir şey. Fakat kasma olayları yok. mkyb tarafından 02/Eyl/14 14:14 tarihinde düzenlenmiştir
-
lumia 930 da aynı şekilde cok fazla bi ısınma oluyormuş. lumia ların en avantajlı tarafları kameraları. cok iyi ve kaliteli kameraları var.
benim fikrim lumia işletim sistemi tasarımından dolayı tercih etmem. daha cok cep bilgisayarı gibi geliyor bana.
ama forumlarda gördüğüm kadarıyla kullanan bir çok kişi müptelası oluyormuş.