Nokia Lumia 925 Almak İsteyen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

arkadaşlar bugün tesadüfen gördüm 1 günlük olarak Nokia Lumia 925 fiyatı hepsiburadada piyasanın baya bi altına düşmüş kampanyaya girmiş 830 tl olmuş.ayrıca maximum karta da 75 tllik maxipuan veriyolarmış.tel ihtiyacı olan varsa bakabilir. 

http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-lumia-925-16-gb/productDetails.aspx?productId=telcepnoklu925&categoryId=371946&SKU=TELCEPNOKLU925-G&propertychange=1

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Biz de 1400 teleye aldıydık :(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Lumia serisinin en çok ısınan telefonu. Tasarımı hoşuma gidiyor. Kaldı ki Apple iPhone 6'da birebir kendisinden tasarım çalmıştır. Kenarları birebir Lumia 925. Bana soracak olursanız alınmaz. Param yok 500-600 lira param var diyorsanız gidin alın Windows Phone. Zira o paraya anca giriş seviyesi Android alınır oda kasar. Fakat tonla para verip üst seviye Windows Phone almanıza gerek yok. Windows Phone Symbian'ın devamı gibi bir şey. Fakat kasma olayları yok. mkyb tarafından 02/Eyl/14 14:14 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

lumia 930 da aynı şekilde cok fazla bi ısınma oluyormuş. lumia ların en avantajlı tarafları kameraları. cok iyi ve kaliteli kameraları var.

benim fikrim lumia işletim sistemi tasarımından dolayı tercih etmem. daha cok cep bilgisayarı gibi geliyor bana. 

ama forumlarda gördüğüm kadarıyla kullanan bir çok kişi müptelası oluyormuş.

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
Toplam Hit: 878 Toplam Mesaj: 4